خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / کوفته مرغ پرتقالی

کوفته مرغ پرتقالی

اگر به دنبال یه طعم و یا روش جدید برای پخت مرغ هستین پیشنهاد می کنم کوفته مرغ پرتقالی رو حتما امتحان کنید.

کوفته مرغ پرتقالی خیلی خیلی خوشمزس و عطر و طعم بی نظیری داره.

مواد لازم برای پخت کوفته مرغ

  • 800 گرم گوشت مرغ مخلوط ران و سینه چرخ شده.
  • 15 شاخه گشنیز خرد شده.
  • پودر سیر دو قاشق چای خوری.
  • نمک یک قاشق چای خوری.
  • فلفل سیاه یک قاشق چای خوری.
  • آب پرتقال یک لیوان و نیم.
  • آب لیمو ترش نصف استکان.
  • پیاز یک عدد خرد شده.
  • آرد ذرت 1/3 پیمانه.
  • شکر قهوه ای دو قاشق غذاخوری یا یک قاشق عسل جایگزین آن.

طرز تهیه کوفته مرغ پرتقالی

اول از همه مرغ رو تمیز کنید. بشورین و چرخ کنید. برای این که کوفته مرغ سفت نشه از مخلوط ران و سینه استفاده کنید. اما اگر ران مرغ ندارین از سینه مرغ به تنهایی هم میشه استفاده کرد.

داخل یه کاسه، گوشت چرخ شده مرغ رو با نمک و فلفل و پودر سیر و آرد ذرت و گشنیز خرد شده رو با هم مخلوط کنید. من از آرد ذرت به منظور جلوگیری از وارفتن کوفته استفاده کردم. حالا ممکنه عده ای بگن آرد ذرت در دسترس نداریم. ایرادی نداره. برای این میزان مرغ، میشه از یه دونه تخم مرغ هم کمک گرفت.

این دیگه به خودتون برمی گرده. مواد رو که مخلوط کردین خوب چنگ بزنید تا کاملا منسجم بشه و طعم ها به خورد هم برن.

 

حالا درست مثل زمانی که کوفته قلقلی درست می کنید، مواد مخلوط شده رو به کوفته های یک اندازه تبدیل کنید. سایز کوفته ها دست خودتونه. ولی خوب نه خیلی بزرگ بگیرین و نه خیلی ریز و کوجولو.

بعد از این کمی در روغن یا کره تفت بدین. البته که کره خوشمزه ترش می کنه. نیازی نیست خیلی سرخ بشه. همین که تغییر رنگ جزئی داد کافیه.

کوفته مرغ پرتقالی
کوفته مرغ پرتقالی

 

بعد داخل یه تابه یا قابلمه، آب پرتقال و آب لیموترش و شکر قهوه ای رو مخلوط کنید و زیرش رو روشن کنید. زمانی که آب پرتقال به نقطه جوش رسید، حرارت رو کم کنید و کوفته ها رو اضافه کنید. اگر هم دوست داشتین در این مرحله چند پر زعفران میتونید اضافه کنید که دیگه محشرتر بشه.

بعد از یک ربع کوفته مرغ پرتقالی شما آمادست. نوش جان

نکات لازم:

  • از اون جایی که ممکنه عده ای بگنجایگزین مواد رو معرفی کن، میتونید به جای شکر قهوه ای از عسل استفاده کنید و اگر پرتقالتون کاملا شیرینه کلا حذفشون کنید.
  • از پرتقال محلی استفاده کنید نه تامسون. تامسون غذا رو تلخ می کنه.
  • نگران بوی مرغ نباشین. گشنیز و پودر سیر و فلفل سیاه کاملا بو رو از بین می بره.
  • میتونید میزان آب لیمو رو کم کنید. آب لیمو ذائقه ای هست. اما ترجیحا حذفش کنید. با آب پرتقال هارمونی خوبی داره.

اینستاگرام

درباره article

حتما ببینید

رول سبزیجات با نان لواش

رول سبزیجات با نان لواش

رول سبزیجات با نان لواش میتونه یه فینگرفود مناسب و خوشمزه برای میهمانی ها یا …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − پنج =