خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / طرز تهیه شوید خالو یک خورش اصیل شمالی

طرز تهیه شوید خالو یک خورش اصیل شمالی

نمیدونم تا حالا اسم شوید خالو به گوشتون خورده یا نه؟ حدود دو سال پیش من یه رسیپی از آقای گلریز دیدم که مربوط به خورش شوید خالو بود. خودشون خیلی تعریف کرده بودن از مزه این غذای_شمالی. ولی حقیقتا من برای پختش دلهره داشتم چون اگه طعمش باب میل پسرم نبود رسوام میکرد😁😁😁
اما بعد از پخت و خوردنش به قدری عاشق این خورش شدن که هر موقع از بچه ها میپرسم ناهار چی درست کنم بلافاصله میگن شوید خالو😋
شما هم امتحان کنید مطمئنم پشیمون نمیشین.

مواد لازم برای پخت شوید خالو

  • پیاز بزرگ______ یک عدد
  • مرغ______ چند تکه
  • آلوبخارا_______5عدد
  • شوید تازه_____4 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ_____ دو عدد
  • سیر____ دو حبه

طرز تهیه شوید خالو


اول از همه تکه های کوچک و شسته شده مرغ رو که فرق نداره ران باشه یا سینه داخل قابلمه بریزید مقداری روغن اضافه کنید. حالا مرغ رو خوب سرخ کنید. باید کاملا تغییر رنگ بده.
پیاز رو ریز سرخ کنید و داخل قابلمه بریزین. حالا باید اجازه بدین تا پیاز و مرغ خوب با هم تفت بخورن.
رنگ پیاز که کاراملی شد سیر خرد شده رو اضافه کنید. تفت بدین. آلوبخارا هم بریزین. بعد شوید خرد شده رو اضافه کنید و کمی تفت بدین.
نمک و فلفل بزنید و مقداری آب داخل قابلمه بریزین. این غذا تنگ آبه. پس همین که آب کمی روی مرغ رو بگیره کافیه.
زمان بدین تا مرغ ها کاملا بپزن و آب خورش کم بشه. بعد دو تا تخم مرغ رو اضافه کنید و پنج شش دقیقه صبر کنید تا اونا هم پخته بشن. .
نکات این رسیپی:

  • این غذا با کته سرو میشه.
  • امکان حذف تخم مرغ وجود داره. من خودم همیشه بدون تخم مرغ درست میکنم.

درباره article

حتما ببینید

املت بدون تخم مرغ یک املت خوشمزه وگان با فیلم آموزشی

املت بدون تخم مرغ یک املت خوشمزه و مغذی است که برای افرادی که وگان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 20 =