خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / خورش دال عدس با اسفناج

خورش دال عدس با اسفناج

خورش دال عدس یه خورش گیاهی بدون گوشت هست که جنوبی ها اون رو به بهترین شکل ممکن درست می کنن.

متاسفانه حبوبات در بین ما ایرانی ها خیلی مظلوم واقع شدن. اما با تغییراتی جزئی در غذاهایی که شاید توی خونه طرفداری نداره میشه به خوبی اون ها رو درست کرد تا همه اعضای خانواده از خوردنش لذت ببرن.

دال عدس هم یکی از اون غذاهاست که ممکنه خیلی مورد استقبال واقع نشه. اما خورش دال عدس با اسفناج بینهایت خوشمزست. امتحان کنید.

موادلازم بای پخت خورش دال عدس با اسفناج

  • 1 فنجان عدس قرمز (دال عدس).
  • 1 پیاز متوسط خرد شده.
  • 1 حبه سیر، ریز خرد شده.
  • 1 گوجه فرنگی بزرگ، خرد شده.
  • 1.5 فنجان اسفناج تازه، خرد شده.
  • 1.5 لیوان آب به علاوه 1.4 لیوان اضافه.
  • ادویه ها:
  • 3/4 قاشق چای خوری زیره سبز.
  • 1/2 قاشق چای خوری زردچوبه.
  • 1/4 قاشق چای خوری پاپریکا.
  • 1 قاشق چایخوری پودر گشنیز.
  • نمک.
خورش دال عدس
خورش دال عدس

طرز تهیه خورش دال عدس با اسفناج

در ابتدا باید عدس رو بشورین و کنار بزارین. برگهای اسفناج رو هم بشورین و کمی خرد کنید.

مقداری روغن داخل قابلمه بریزین و زیره سبز رو بهش اضافه کنید.

پیاز خرد شده رو هم اضافه کنید و تفت بدین. زمانی که پیاز سبک و بلوری شد سیر خرد شده رو بریزین و هم بزنید.

حالا نوبت اضافه کردنه گوجه خرد شده هست. ترجیحا پوست گوجه رو بگیرین و اون رو ریز خرد کنید. زمانی که گوجه رو داخل قابلمه ریختین کمی صبر کنید تا آب گوجه خارج بشه. در این زمان بقی ادویه ها و نمک رو هم اضافه کنید و هم بزنید.

حالا عدس قرمز شسته شده و اسفناج خرد شده رو هم اضافه کنید.

1.5 لیوان آب رو اضافه کنید. درب قابلمه رو ببندین و صبر کنید تا آب به جوش بیاد. بعدش زیر حرارت رو کم کنید و اجازه بدین عدس کاملا پخته بشه. اگر دیدین هنوز باید کمی دیگه دال عدس رو بپزین به اندازه 1/4 پیمانه مجاز هستین آب اضافه کنید.

خورش دال عدس باد تنگ آب باشه. در نهایت باز هم نمک و فلفل رو اندازه کنید و غذا رو در ظرف سرو بکشین.

دال عدس رو هم با نون و هم با برنج میشه سرو کرد.

نوش جان.

غذای سالم بخوریم و پخت غذای سالم رو به همه توصیه کنیم تا جامعه ای سالم داشته باشیم.

ایده گرفته از pinterest

 

درباره article

حتما ببینید

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان مجلسی بسیار خوشمزه و کشدار با دستور پخت راحت

حلیم بادمجان مجلسی . درست کردن حلیم بادمجان کار سختی نیست. اگر مراحل رو دقیق …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + 11 =