خانه / نوشیدنی / چای ماسالا خوشمزه و مفید برای لاغری

چای ماسالا خوشمزه و مفید برای لاغری

سلام دوستان. حال و احوالتون چطوره؟ میخوام یه چای خوشمزه و خوش عطر رو بهتون معرفی کنم. چای ماسالا

چای ماسالا یه چای بینظیره که اصالتا مال کشورهای هند و پاکستانه و علاوه بر خوشمزه بودن خواص زیادی داره و برای لاغری هم خوبه.

ادویه های مخصوصی داره که باید پودر بشه یا درسته مورد استفاده قرار بگیره. من همه رو پودر میکنم و هر موقع خواستم استفاده میکنم.

مواد لازم برای تهیه چای ماسالا

  • میخک: 8 تا.
  • هل سبز: 7 تا.
  • فلفل سیاه نسابیده: 4 تا.
  • چوب دارچین: 2 تا شاخه 2 سانتی.
  • رازیانه: 4 ق چایخوری.
  • پودر زنجبیل: 1 ق چایخوری.
  • چای خشک: 7 ق چایخوری یا 4 تا کیسه تی بگ.
  • انیسون:یکی

طرز تهیه چای ماسالا

همه این ادویه ها رو توی آسیاب می ریزیم و خوب پودر می کنیم… خوب پودر بشه.
وقتی آماده شد با 7 ق چایخوری چای خشک مخلوط می کنیم ( یا 4 تا کیسه چای کیسه ای) .
خب حالا بریم خود چای رو آماده کنیم…مواد زیر برای 1 تا 2 لیوان چای هست (2 تا فنجون)

مواد لازم برای چای ماسالا:
آب سرد: 200 میلی لیتر (1 لیوان معمولی).
شیر سرد: 100 میلی لیتر (نصف لیوان معمولی).
پودر چای ماسالا: 1 و نیم قاشق چایخوری.
شکر یا عسل: به دلخواه.

آب، شیر و شکر یا عسل رو توی شیرجوش ریختم و روی حرارت گذاشتم تا جوش بیاد (می تونیم هیچ شکر و عسل هم نریزیم و بعد چای رو با شیرینی یا قند و … بخوریم)
.
پودر چای رو می ریزیم توش و 2 تا 3 دقیقه میذاریم بجوشه

بعد از 2 ، 3 دقیقه چای خوشرنگ میشه و عطرش هم بلند میشه

بعدم با چای صاف کن صاف می کنیم و توی لیوان می ریزیم و لذذذذت می بریم از این چای محشر.
.
پ ن:
اگر انیسون نداشتین حذفش کنید. مشکلی پیش نمیاد. ستاره های خوشکلی که توی فنجون دیده میشه همون انیسون یا بادیان رومی هستن.

ادویه گرام ماسالا رو هم که قبلا آموزش داده بودم. یه ادویه بی نظیر برای انواع خورشها، جوجه کباب و مرغ. این هم یه رسیپی دیگه ازش.

  • زیره سبز___ 3 ق غ
  • فلفل سیاه___ 3 ق غ
  • تخم گشنیز___ 1 ق غ
  • هل سبز___ 2 ق غ
  • میخک___ 2 ق غ
  • جوز هندی____ 1 عدد
  • برگ بو___ 18 عدد
  • چوب دارچین شش سانتیمتری 5 عدد.
  • زنجبیل خشک شده یک قطعه 3 سانتی متری.
  • هل سیاه___ 10 عدد
  • انیسون___ 2 عددعزیزان همه مواد به راحتی در عطاری ها پیدا میشن اما ممکنه بعضی عطاریها هل سیاه یا انیسون رو نداشته باشن. ایرادی نداره. حذفشون کنید.
    مواد رو میکس کنید و ادویه رو داخل شیشه بریزین و نگهداری کنید.
    اگر هم محل زندگیتون توی شهرهای شرجی و گرم هست حتما ادویه رو داخل یخچال نگه دارین.

    نکته:

    اسم دیگه انیسون بادیان رومی هست. اگر جایی گفتین انیسون و نشناختن این اسم رو ببرین. بیشتر معروفه

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه شیر بادام دکتر خدادادی

طرز تهیه شیر بادام در خانه

طرز تهیه شیر بادام دکتر خدادای بسیار ساده و آسان است. این نوشیدنی خیلی سریع …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 − یک =