خانه / مربا، ترشی و سس / طرز تهیه سس رنچ مخصوص سالاد و پاستا

طرز تهیه سس رنچ مخصوص سالاد و پاستا

سس رنچ یه سس خیلی خوشمزه هست که برای انواع سالاد و پاستا کاربرد داره. در حال حاضر سس رنچ با مارکهای مختلف در بازار موجوده و قیمتش هم نسبت به وزنش تقریبا بالاست.

این در حالیه که خودمون به سادگی میتونیم توی خونه سس رنچ درست کنیم. هم مقرون به صرفه تره و هم خیلی بهداشتی تر و سالم تره.

سس رنچ بر پایه مایونز هستو چیزی که اون رو متفاوت میکنه از سایر سس ها و مایونز معمولی، وجود ادویه هایی هست که متشکل از سبزیجات معطره.

این سس خوشمزه رو درست کنید و با انواع سالاد و پاستا نوش جون کنید.

مواد لازم برای تهیه سس رنچ

  • 3 قاشق غذا خوری جعفری خشک
  • 1 قاشق غذاخوری شوید خشک
  • 1 قاشق غذاخوری پودر سیر
  • 1 قاشق غذاخوری پودر پیاز
  • 2 قاشق چای خوری نمک
  • 1 قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
  • 2 قاشق چای خوری برگ سبز پیازچه خشک
  • 1 فنجان سس مایونز
  • 1/4 فنجان ماست چکیده یا همزده
  • 1/4 فنجان شیر
  • 1 قاشق چای خوری آب لیمو تازه

طرز تهیه سس رنچ

خوب حتما دیگه بقیه مراحل رو خودتون خوب میدونید. اول ادویه ها و سبزیجات خشک رو با هم ترکیب کنید. بهتره کمی سبزیجات رو پودر کنید.

داخل یه کاسه مایونز و ماست و شیر رو ترکیب کنید. میزان ماست بستگی به خودتون داره. اگر رژیم دارین ماست رو بیشتر کنید.

بعد ادویه ها رو به اون اضاف کنید. سس رو داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

سس رنچ رو به عنوان سس سالاد و یا سس ساندویچ، و یا سسی در کنار سوخاری ها و کبابی ها به کار میبرند.

 

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه سیروپ توت فرنگی

طرز تهیه سیروپ توت فرنگی

طرز تهیه سیروپ توت فرنگی بسیار ساده است. اما قبل از این که طرز تهیه سیروپ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 + پانزده =