کوفته بادمجان

کوفته بادمجان از اون دسته از غذاهایی هست که هم خوشمزست و هم مجلسیه. حتی اگر بادمجون هم دوست نداشته باشینٰ نمیتونید در برابر کوفته بادمجان مقاومت کنید.

کوفته بادمجان یه غذای گیاهی هست و این قدر لذیذه که با یه بار خوردن مشتری دائمیش میشین.

مواد لازم برای پخت کوفته بادمجان

  • بادمجان—– سه عدد
  • جعفری—– ۱/۴ پیمانه
  • تخم مرغ —— یک عدد
  • آرد سوخاری—– ۱/۴ پیمانه
  • پارمزان—— ۱/۴ پیمانه
  • پودر آويشن——  1 قاشق چایخوری
  • پودر پياز—– نصف قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز——- مقداری
  • پنير پیتزا یا چدار —— 100 گرم
  • براي كاور روی کوفته:
  • آرد—– 2 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ——یک عدد
  • آرد سوخاری—— دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوفته بادمجان

اول از همه بادمجون ها رو حلقه ای خرد کنید و کمی نمک روی اون ها بزنید. بعد از نیم ساعت بادمجون ها آب میندازن. با دستمال آشپزخونه آب بادمجون ها رو خشک کنید و اونها رو داخل فر بزارین.

داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت. به این طریق بادمجون ها با کیفیت بالا کبابی میشن. نیازی نیست ژوست بادمجون ها رو بکنید.

بادمجان ها، جعفری، آرد سوخاری، پارمزان، آویشن، پودر پياز و فلفل قرمز رو به همراه يه دونه تخم مرغ داخل مخلوط کن بریزین.

همه مواد رو با هم مخلوط کنید. خیلی خیلی نیاز نیست تا مواد له بشن. بعد باکف دست رو خیس کنید و یه گلوله از مواد رو بردارین و کف دستتون گردش کنید.

مقداری ژنیر چدار یا گودا و یا حتی پنیر پیتزا رو وسط مواد بزارین و مواد رو مثل کوفته گرد کنید.

آرد، پودر سوخاری و تخم مرغی که برای کاور بود رو توی ظرفهای جداگانه قرار بدین. کوفته ای رو که درست کردین اول داخل آرد بزنید. بعد داخل تخم مرغ و در نهایت توی پودر سوخاری بغلتونید.

کوفته های آماده شده رو داخل روغن شناور سرخ کنید.

دقت کنید که حرارت بالا نباشه تا مغز همه کوفته ها خوب بژزه. اگر حرارت رو بالا ببرین روی کوفته ها سریع سرخ میشه در حالی که داخلش مزه خامی میده.

نکات لازم:

  • از هر نوع پنیری که دوست دارین استفاده کنید. خامه ای، گودا، چدار و …..
  • از گشنیز یا شوید هم میتونید برای داخل کوفته استفاده کنید.
  • برای مغز کوفته میتونید از گردوی خرد شده هم استفاده کنید.

ایده گرفته از: chelseyamernutrition

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه مرغ تریاکی

طرز تهیه مرغ تریاکی (تری یاکی)

اگر به دنبال این هستین که از شر دستور پخت های تکراری پختن مرغ خلاص …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + شش =