خانه / نان و شیرینی / دسر / طرز تهیه نوتلا خانگی به صورت تصویری و مرحله به مرحله

طرز تهیه نوتلا خانگی به صورت تصویری و مرحله به مرحله

طرز تهیه نوتلا خیلی راحته. این قدر راحت که اگه یه بار درستش کنید دیگه معتادش میشین و نمیتونید دست از سرش بردارین.

با این اوضاع اقتصادی که ثباتی نداره باید هر چیزی رو خودمون درست کنیم تا کاملا مقرون به صرفه تموم بشه. ویژگی مهم دیگه ای که نوتلا خونگی داره اینه که به راحتی میشه میزان چربی و شیرینی اون رو با توجه به سلیقه و ذائقه همه اعضای خونه تنظیم کرد. تازه مهم تر این که نوتلاهای آماده درصد زیادی شکر و روغن داره و کمی فندق در اون پیدا میشه.

نوتلا رو میشه به عنوان صبحانه هم استفاده کرد و برای بچه ها مفیده. پس اگر موافقید دست به کار بشین.

مواد لازم برای تهیه نوتلا خانگی

  • فندق…… 1 ليوان.
  • پودر كاكائو……..3 قاشق چایخوری.
  • عسل…… 2 قاشق غذاخوری.
  • روغن مايع گياهی……. 2 تا 3 قاشق غذاخوری.
  • شير سرد…….. 2 تا 3 قاشق غذاخوری.

 

طرز تهیه نوتلا خانگی

فندق ها رو مغز کنید و اون ها رو تست کنید.

 

فر رو روی دمای 190 روشن کنید و فندق ها رو با پوست قهوه ای روشون داخل سینی فر بریزین. سینی رو داخل فر بزارین و برای 10 دقیقه صبر کنید.

بعد سینی رو بیرون بیارین. فندق ها رو بین حوله کاغذی بریزین و مالش بدین تا پوست روش جدا بشه. حالا اگر کمی پوست هم روش موند ایرادی نداره. دیگه باید صبر کنید تا کاملا سرد بشن.

بعد از این فندق رو درون بلندر بریزین. شروع کنید به پالس کردن.

اول فندق ها خرد میشن و پودری میشن. اما وقتی پالس کردن رو ادامه بدین کم کم حالت شل پیدا می کنن. کلا سه چهار دقیقه زمان نیاز هست تا کاملا پالس بشن.

بعد یک قاشق روغن اضافه کنید و دوباره پالس کنید. و باز هم یه قاشق روغن دیگه و باز هم بزنید.

 

 

حالا عسل و پودر کاکائو هم اضافه کنید. اگر دوست دارین یه قاشق پودر شیر خشک هم بریزین. دوباره پالس کردن رو ادامه بدین. با دور کند پالس کنید و مدام دستگاه رو خاموش کنید. چون اگر پشت سر هم پالس کنید ممکنه گرمای حاصل از اصطکاک باعث بشه مواد ببره.

اگر دیدین حین زدن اون انسجام و غلظت مناسب به دست نمیاد یه قاشق دیگه روغن اضافه کنید. کم کم شیر سرد رو هم اضافه کنید و به پالس کردن ادامه بدین.

اینجا دیگه میزان غلظتش به خودتون بستگی داره. اگر روان دوست دارین شیر اضافه کنید و در کنارش باید عسل هم بریزین تا از شیرینی اون کم نشه.

خوب تبریک میگم نوتلا آماده شد. نوش جانتون. حالا دیدین طرز تهیه نوتلا خیلی راحت بود.

ان شاءالله که به شادی مصرف بشه.

درباره article

حتما ببینید

موس هندوانه

موس هندوانه بسیار خوشمزه و مناسب برای تابستان

موس هندوانه از اون دسرهای خوشمزه ای هست که به محض ورود هندوانه به بازار …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + سیزده =