خانه / نان و شیرینی / کاپ کیک لیمویی

کاپ کیک لیمویی

کاپ کیک لیمویی از اون دسته از کاپ کیک های معطر  و خوشمزه هست که طرفدارهای خاص خودش رو داره. منتهی پیشناد میکنم برای درست کردن کاپ کیک لیمویی فقط و فقط از لیموی تازه استفاده کنید. حتی اگر آب لیموی خانگی دارین بازم فقط از لیموی تازه برای کاپ کیک لیمویی استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک لیمویی

  • تخم مرغ…….. ۲ عدد.
  •  آب لیموی تازه…….. حدودا ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری.
  • رنده پوست لیموترش…… ۱ قاشق مرباخوری.
  • شکر……….. 2/3 لیوان.
  • روغن مایع………. 1/3 لیوان.
  • آرد سفید قنادی…….. ۱ لیوان .
  • بیکینگ پودر……… ۱ قاشق مرباخوری.

طرز تهیه کاپ کیک لیمویی

اول از همه فر رو روی دمای 180 درجه روشن کنید تا خوب گرم بشه. سه چهار تا لیموی تازه رو بشورین و پوستش رو رنده کنید. فقط قسمت سبز رنگ پوست لیمو استفاده میشه و به هیچ عنوان نباید از پوست سفید چیزی رنده بشه.

مواد رو هم از نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال بیرون بیارین تا کاملا همدما با محیط بشن. این کار تاثیر زیادی در کیفیت نهایی کاپ کیک داره.
تخم مرغ، شکر و رنده پوست لیمو ترش رو با همزن ۵ دقیقه بزنید تا کاملا کرم رنگ و کش دار بشه و بعد روغن مایع و آب لیمو رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد رو هم بزنید. دیگه نیازی به همزن نداریم. پس اون رو کنار بزارین.

مثل همیشه باید آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کنید. سه بار آرد رو الک کنید تا خوب هوادهی بشه. حالا کم کم آرد رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

قالب های کاپ کیک رو داخل سینی فر بزارین و با اسکوپ یا یه ملاقه کوچیک تقریبا نصف قالب رو پر کنید. حواستون باشه که مواد حسابی پف میکنه. پس قالبها رو خیلی پر نکنید که سرریز میشه.

من قالب مخصوص فر رو تموم کرده بودم برای همین کپسول های کیک یزدی رو داخل قالب مافین گذاشتم و بعد توی فر گذاشتم.

حالا سینی رو داخل فر بزارین و حدود 25 دقیقه زمان بدین. اگر هم دوست دارین روی کاپ کیک ها برشته بشه. بعد از پخت یکی دو دقیقه گریل رو هم روشن کنید.

 

این کاپ کیک رو میتونید همین طور ساده میل کنید یا این که اگر برای مهمونی میخواین روی اون رو با خامه فرم گرفته یا باترکریم تزیین کنید.

طرز تهیه باترکریم

 

درباره article

حتما ببینید

نکات مهم در تهیه کیک و شیرینی

اگر تازه کار هستید و تصمیم دارید کیک درست کنید پیشنهاد می کنم نکات مهم در …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 4 =