خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / طرز تهیه پاستا در فر

طرز تهیه پاستا در فر

اگر دوست دارین از دست پاستاهای تکراری راحت بشین پیشنهاد میکنم طرز تهیه پاستا در فر رو یاد بگیرین و برای یه بار هم که شده درستش کنید.

معمولا همه پاستا وماکارونی رو با همون سس های گوشت قدیمی سرو میکنن، ولی به نظر من باید همیشه رسپی های جدید روامتحان کرد ،مخصوصا این یکی که واقعا همه خوششون میاد.

قبل از این که طرز تهیه پاستا در فر رو با هم یاد بگیریم باید بگم که مواد پاستا دلبخواهی هست. میتونید از گوشت، سویا و یا حتی سبزیجات هم استفاده کنید. من ترکیب سویا و گوشت استفاده کردم.

 

طرز تهیه پاستا در فر

اول از همه مایه ماکارونی و پاستا رو آماده کنید. من پیاز داغ گرفتم و گوشت و سویا رو درون اون تفت دادم. کمی هم سیر رنده شده اضافه کردم. بعد یک قاشق رب گوجه اضافه کردم و تفت دادم. سه تا گوجه فرنگی رو رنده کردم و به مایه گوشتی اضافه کردم. خوب تفت دادم و یه استکان آب اضافه کردم تا مواد بپزه و به روغن بیفته. نمک و فلفل هم در همین مرحله اضافه کردم.

برای عطر بیشتر یک قاشق جعفری خرد شده هم اضافه کردم که کاملا سلیقه ای هست.

 

حالا پاستا رو داخل آب جوش بریزین. برای پخت بهتر یک قاشق روغن هم درون آب جوش بریزین. پاستا رو بپزین تا کمی نرم بشه.

پاستاها رو درون آبکش بریزین و با آب سر اونها رو آبکشی کنید.

وقتی آب پاستاها تخلیه شد، بعد اونها رو با مایه ای که آماده کردین مخلوط کنید.

حالا پاستا رو درون ظرف مناسبی که بشه در فر گذاشت بریزین.

کمی پنیر پارمزان و۱/۴پیمانه شیر  رو روش بریزین و داخل فر ۱۸۰درجه به مدت ۲۰دقیقه قرار بدین. بعد بیارید بیرون و پنیرپیتزا روش بپاشید ودوباره بزارید داخل فر تا پنیر آب بشه.

دوستان دقت کنید که در این مرحله فقط باید پاستا رو تا آب شدن پنیر در فر نگه دارین. در غیر این صورت پاستا خشک میشه.

درباره article

حتما ببینید

لازانیا رولی

لازانیا رولی خوشمزه و مجلسی

لازانیا که معرف حضور همه هست. یه غذا یا پیش غذای خوشمزه و شیکه که …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =