خانه / نان و شیرینی / ووپی پای قرمز یه شیرینی خوشمزه و مدرن

ووپی پای قرمز یه شیرینی خوشمزه و مدرن

ووپی پای Whoopie Pies یکی از شیرینی های محبوب در آمریکا و البته سراسر دنیا هست. اغلب به اشتباه این شیرینی رو به لحاظ ظاهر با ماکارون یا لطیفه اشتباه میگیرن. اما رسیپی ووپی پای متفاوته و میتونه در رنگ های مختلف درست بشه.

ووپی پای از دو کیک بسیار لطیف و کوچک تشکیل شده که وسط اون رو با انواع خامه، کرم و گاناش میشه پر کرد.

مواد لازم برای تهیه ووپی پای

  • آرد: یک و یک چهارم پیمانه
  • پودر کاکائو: یک چهارم پیمانه
  • کره: صد و پنجاه گرم
  • شکر: سه چهارم پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • باترمیلک: سه چهارم پیمانه
  • رنگ خوراکی قرمز: یک قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: یک دوم قاشق چایخوری
  • نمک: یک هشتم قاشق چایخوری

مواد میانی:

  • کره: 100گرم
  • پنیر خامه ای یا ماسکارپونه: 200 گرم
  • پودر قند: یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک دوم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه ووپی پای

من قبلا باترمیلک رو توضیح دادم اما از ااونجایی که میدونم بازم سوال پیش میاد توضیح میدم. یه قاشق سرکه سفید رو داخل یه لیوان بریزین و یک پیمانه شیر که از نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار گرفته رو روش بریزین. دیگه کاری بهش نداشته باشین و تکونش ندین. بعد از گذشت ده دوازده دقیقه شیر میبره و این همون باترمیلکه.

برای دیدن نکات و روش تهیه ی باترمیلک به این پست مراجعه کنید.

فر رو روی دمای 190 درجه روشن کنید تا گرم بشه. کف سینی فر رو کاغذ روغنی پهن کنید و کنار بزارین.

پودر کاکائو، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو به آرد اضافه کنید و آرد رو دو بار الک کنید. رنگ خوراکی قرمز رو به باترمیلک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ باز بشه.

حالا داخل یه ظرف دیگه کره رو هم بزنید تا کاملا باز و نرم بشه. یکی دو دقیقه با همزن بزنید.

شکر رو به کره اضافه کنید. اول یک دقیقه با دور کند بزنید تا شکر و کره با هم مخلوط بشه بعد سه دقیقه با دور متوسط بزنید تا کاملا یکدست، روشن و حجیم بشه.

حالا نوبت اضافه کردن تخم مرغ و وانیله. بعد از اضاف کردن تخم مرغ مواد رو با دور تند بزنید تا تخم مرغ به خورد کره و شکر بره.

حالا باترمیلک و آرد رو کنار دستتون بزارین و یکی در میون به کره و تخم مرغ اضاف کنید. توی سه نوبت مواد رو به ترتیب اضافه کنید و خوب هم بزنید.

در نهایت مواد باید همچین غلظتی داشته باشه. حالا با استفاده از یک قاشق غذاخوری یا اسکوپ بستنی سایز متوسط مواد رو باید با فاصله روی کاغذ روغنی بزارین.

اگر دیدین ظاهر گلوله ها زیبا نیست و گوشه هاش نا مرتبه، دستتون رو کمی خیس کنید و گوشه ها رو مرتب کنید.

حالا سینی رو داخل فر بزارین. 10 دقیقه زمان بدین و بعد با خلال دندون چک کنید. اگر چیزی به خلال نچسبید سینی رو در بیارین. وگرنه یکی دو دقیقه دیگه زمان بهش بدین.

صبر کنید تا کیک ها کاملا خنک بشن. توی این فرصت میتونید کرم وسطش رو آماده کنید.

مواد کرم رو به دمای محیط برسونید. پودر قند رو اندازه گیری کنید و دو بار از الک ریز رد کنید. در صورتیکه الک نکنید دونه های درشت پودر قند توی کرم مثل شن ریزه زیر دندون حس می شه.

مواد رو داخل ظرف بریزین. یک دقیقه با دور کند بزنید تا مواد با هم مخلوط شه و بعد سه دقیقه با دور متوسط بزنید تا کره حجیم و روشن شه. پنیر خامه ای رو اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنید تا مواد یکدست شه. وانیل رو هم اضافه کنید.

نکته مهم اینه که بعد از اضاف کردن پنیر خامه ای دیگه نباید مواد رو زیاد هم بزنید. همین که مواد با هم مخلوط شدن کفایت می کنه.

حالا مواد رو با پشت چاقو یا قیف روی ووپی پای هایی که از کاغذ روغنی جدا شدن بمالین و یه کیک دیگه روش بزارین.

این شیرینی رو در ظرف دربسته تا چند روز توی یخچال میتونید نگهداری کنید.

 

درباره article

حتما ببینید

نکات مهم در تهیه کیک و شیرینی

اگر تازه کار هستید و تصمیم دارید کیک درست کنید پیشنهاد می کنم نکات مهم در …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − سه =