خانه / غذای اصلی / کوکو اسفناج سیب زمینی

کوکو اسفناج سیب زمینی

کوکو اسفناج سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین کوکوهایی هست که میشه برای وعده شام درست کرد. از اون جایی که اسفناج یه سبزی پر خاصیته و متاسفانه خیلی از بچه ها برای خوردنش مقاومت میکنن، بهترین راه اینه که باهاش غذاهای خوشمزه ای مثل کوکو و پیتزا و …. درست کنیم و به خوردشون بدیم.

مطلب مشابه: طرز تهیه رولت اسفناج

مواد لازم برای پخت کوکو اسفناج سیب زمینی

1 عدد پیاز نگینی خرد شده.
یک حبه کوچک سیر رنده شده.
300 گرم برگ تازه اسفناج.
1 عدد تخم مرغ بزرگ.
1 فنجان سیب زمینی پخته.
1/2 پیمانه پودر تمپورا یا آرد سوخاری.
1 قاشق چایخوری نمک.
1/4 قاشق چایخوری فلفل.

کوکو اسفناج سیب زمینی

 

طرز تهیه کوکو اسفناج سیب زمینی

داخل تابه یکی دو قاشق روغن بریزین و پیاز رو اضافه کنید. چند دققیه تفت بدین تا پیاز سبک و شفاف بشه. بعد سیر رنده شده رو اضافه کنید و تفت بدین.

نصف اسفناج رو اضافه کنید. کمی تفت بدین وقتی سبک شد بقیه اسفناج رو هم بریزین. تفت بدین تا آب اسفناج کشیده بشه.

زیر حرارت رو خاموش کنید و صبر کنید کمی سرد بشه. اگر احساس می کنید مواد هنوز کمی آب داره، اون رو داخل یه صافی بریزین و با پشت قاشق فشار بدین تا آبش تخلیه بشه.

مواد رو روی تخته بریزین و با چاقو ریزش کنید. میتونید قبل از تفت دادن کمی اسفناج رو ریز کنید. با این روش دیگه نیازی نیست در این مرحله اسفناج رو خرد کنید.

اسفناج و پیاز رو داخل یه کاسه بریزین. سیب زمینیف تخم مرغ و مابقی مواد رو اضافه کنید و خوب با هم میکس کنید.

 

مقداری از مواد رو برداشته و توی دست بهش حالت بدین و داخل روغن سرخ کنید.

امیدوارم از خوردنش لذت ببرین.

ارزش غذایی کوکو اسفناج سیب زمینی

  • کلسترول 15mg
  • سدیم 256 میلی گرم
  • پتاسیم 214 میلی گرم
  • کل کربوهیدرات 9 گرم
  • فیبر غذایی 1 گرم
  • پروتئین 2g
  • ویتامین A 44.8
  • ویتامین C 13.8
  • کلسیم 3.7
  • کالری 51

درباره article

حتما ببینید

املت بدون تخم مرغ یک املت خوشمزه وگان با فیلم آموزشی

املت بدون تخم مرغ یک املت خوشمزه و مغذی است که برای افرادی که وگان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × پنج =