سس تافی

سس تافی یه سس بسیار بسیار خوشمزه هست که برای تزیین انواع کیک، کاپ کیک، و شیرینی مناسبه و میتونید ازسس تافی برای لابه لای کیک و دسر و همین طور درست کردن شکلات مغز دار استفاده کنید.

مثل بقیه سس ها سس تافی رسیپی های مختلفی داره و معمولا با خامه درست میشه. اما میشه با کمی تغییر اون رو بدون خامه و با کالری کمتر درستش کرد. الان که نزدیک عیده این سس کارآیی بالایی داره و برای انواع شیرینی میشه اون رو استفاده کرد.

قبل از درست کردن سس تافی باید چند نکته خیلی مهم رو بگم تا خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد.

  • برای درست کردن این سس زمانی رو انتخاب کنید که هیچ مزاحمی ندارین و بچه ها یا نیستن یا خوابن. این سس خیلی خطرناکه و ممکنه سوختگی های جدی و دردناکی رو به همراه داشته باشه.
  • برای درست کردن این سس خوشمزه حتما حتما از یه ظرف بزرگ استفاده کنید. چون زمانی که شیر اضافه میشه شدیدا جوش میخوره و بلافاصله سرریز میشه. این طوری هم گازتون کثیف نمیشه و هم خطر سوختگی نداره.
  • قبل از شروع به کار دستکش دستتون کنید تا خدایی نکرده دستتون نسوزه و همین طور یه ظرف آب کنار دستتون باشه تا اگر دچار سوختگی شدین سریع دستتون رو توی آب کنید.

مواد لازم برای درست کردن سس تافی

200 گرم شکر برابر با یک لیوان معمولی.
1 و 3/4 لیوان شیر کم چرب که حتما ولرم باشه.
1 قاشق غذاخوری کره تا 50 گرم هم مجازین.
نصف قاشق چایخوری وانیل.
1 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته + 1/3 لیوان شیر سرد ( اگر نشاسته ی گل بود دو قاشق اگر نشاسته ی پودر بود یک قاشق سرپر.

طرز تهیه سس تافی

اول از همه باید شکر رو داخل یه قابلمه بزرگ بریزین و روی حرارت کم بزارین. درست مثل زمانی که میخواین سوهان عسلی برای عید درست کنید.

 

به هیچ عنوان شکر رو هم نزنید. فقط هر از گاهی قابلمه رو تکون بدین تا شکر ها زیر و رو بشن.

زمانی که شکر حل شد شروع میکنه به حباب زدن. این حباب ها اگر به بیرون پرتاب بشه خیلی خطرناکه حواستون باشه.

در ابتدا رنگ شکر حل شده زرد رنگ هست و کم کم تیره تر میشه. خانم هایی که سوهان عسلی درست کردن با این مراحل آشنایی کامل دارن.

کره و وانیل رو اضافه کنید و سریع هم بزنید.

نصف شیر ولرم رو بریزین و سریع از قابلمه فاصله بگیرین.

شیر میجوشه و سریع بالا میاد. هم بزنید و بقیه ی شیر را بریزید.

نشاسته را با یک سوم لیوان شیر سرد حل کنید و همینطور که داره ریز میجوشه نشاسته را بریزید و مدام هم بزنید اگر هم نزنید گلوله گلوله میشه اونوقت باید باهمزن مخلوط کنید .
باید 15 دقیقه هم بزنید تا به غلظت برسه .
بعد از سرد شدن در ظرف بریزید و موقع نیاز استفاده کنید.

سس تافی با این روش رو میشه تا 8 رور در یخچال و یک ماه در فریزر نگهداری کرد. کافیه قبل از مصرف سس رو از یخچال یا فریزر خارج کنید تا به دمای محیط برسه و بعد استفاده کنید.

راستی سس تافی با یه لیوان شیر هم خیلی میچسبه.

 

 

درباره article

حتما ببینید

پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی با پودر کاسترد و بدون نیاز به شیر و تخم مرغ

پودینگ شکلاتی رو همون طور که در آموزش پودینگ شکلاتی مجلسی توضیح دادم با رسیپی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + 1 =