خانه / نان و شیرینی / دسر / دونات قاشقی بدون نیاز به خمیرمایه و استراحت

دونات قاشقی بدون نیاز به خمیرمایه و استراحت

خانم های کدبانوی عزیز میدونن که دونات یکی از شیرینی های معروف و پرطرفدار خونگی هست که نیاز به مهارت خاصی نداره. امروز من میخوام دونات قاشقی رو بهتون اموزش بدم که نه خمیرمایه میخواد و نه نیازی به استراحت داره.

در کمترین زمان ممکن میتونید دونات قاشقی رو درست کنید و نوش جان کنید.

من قبلا دو مدل دونات آموزش دادم که لینک اون ها رو براتون میزارم:

طرز تهیه دونات خانم گلاور

طرز تهیه دونات پای سیب

مواد لازم برای تهیه دونات قاشقی

  • آرد—— 1 و 1/3 لیوان.
  • ماست شیرین——- نصف لیوان.
  • بکینگ پودر——- دو قاشق چایخوری سرخالی.
  • تخم مرغ——- یک عدد.
  • شکر——- 1/3 لیوان.
  • وانیل—— کمی.

منظور از لیوان، لیوان دسته دار فرانسوی هست.

 

دونات قاشقی
دونات قاشقی

طرز تهیه دونات قاشقی

  • اول از همه بکینگ پودر رو داخل ماست بریزین و دو سه دقیقه به حال خودش رهاش کنید.
  • روغن رو داخل ظرف مناسب بریزین و روی حرارت قرار بدین تا گرم بشه. زیرش رو خیلی کم کنید.
  • تخم مرغ رو داخل یه کاسه بشکنید و کمی وانیل یا گلاب به همراه شکر رو در حدی که تخم مرغ از لختگی خارج بشه و شکر کمی حل بشه با چنگال یا همزن دستی هم بزنید.
  • ماست بعد از اضافه کردن بکینگ پودر پف می کنه و بالا میاد. حالا ماست رو به مواد داخل کاسه اضافه کنید. آرد رو هم بریزین و هم بزنید.
  • اول یه لیوان رو بریزین و اگر مواد شل بود بقیه آرد رو هم اضافه کنید.
  • این مایه دقیقه باید مثل مایه کیک کمی غلیظ باشه.
  • از دو تا قاشق مرباخوری یا غذاخوری کمک بگیرین و مایه دونات رو داخل روغن بریزین. اگر زیر حرارت زیاد باشه سریع پف می کنه و بیرونش سرخ میشه در حالی که داخلش کاملا خامه.
  • با یه قاشق مربا خوری از مایه  بردارین و با یک قاشق مرباخوری دیگه مایه رو داخل تابه بریزین. 
  • بعد از روغن خارج کنید و روی پارچه تمیز بزارید روغن اضافی اش گرفته بشه.
  • هم میتونید داخل پودر قند بزنید و هم روی اون رو شکلات آب شده بریزید.

 

درباره article

حتما ببینید

تارت گل

تارت گل بسیار خوشمزه و راحت

تارت گل یکی از اون ارت هایی هست که علاوه بر شیک و مجلسی بودن …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × سه =