خانه / فیلم آموزشی / طرز تهیه نان خامه ای

طرز تهیه نان خامه ای

طرز تهیه نان خامه ای خیلی راحته. این قدر راحت که دیگه هوس نمی کنید لباس بپوشین و برین از قنادی نان خامه ای بخرین.

علاوه بر روشی که برای طرز تهیه نان خامه ای میگم یه سری نکات ریز هم هست که باید حتما رعایت کنید تا نان خامه ای خوب و با کیفیتی داشته باشین.

یه کلیپ هم از طرز تهیه نان خامه ای هست که ببینید. خیلی بهتون کمک میکنه.

 

نکات مهم در تهیه نان خامه ای

  • مرحله داغ زدن که بعد از اضافه کردن آرد و جمع شدن اونه خیلی مهمه. اگر درست انجام نشه نان خامه ای پف نمیکنه و پوک نمیشه.
  • وقتی خمیر به صورت گلوله در ظرف جمع شد آنرا از روی حرارت بردارید و به ظرف دیگری منتقل و پهن کنید تا خنک شود.
  • از سینی سیاه داخل فر استفاده نکنید. حتما نون خامه ای ها رو داخل سینی دیگه ای بزارین.
  • برای ماسوره زدن هم میتونید از ماسوره ستاره بزرگ استفاده کنید و هم مثل من بدون ماسوره کار رو انجام بدین.
  • اگر تخم مرغ ها رو داخل خمیر داغ بشکونید، بلافاصله تخم مرغ بسته میشه.
  • اگر فر کاملا داغ نباشد خمیر پف نکرده و تو خالی نمیشود.
  • اگر پخت کامل نشده باشد یا بلافاصله بعد از خاموش کردن فر نانها را خارج کنید پف نانها میخوابد.

مواد لازم برای تهیه نان خامه ای

  • آب 200 میلی لیتر یا 1پیمانه سرخالی.
  • آرد 125 گرم یا حدودا یک پیمانه.
  • کره،مارگارین یا روغن جامد به دمای محیط رسیده 50 گرم.
  • تخم مرغ در دمای محیط 4 عدد متوسط.
  • بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری.
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری.
  • شکر یک قاشق غذاخوری.
  • نمک 1/8 قاشق چایخوری.

طرز تهیه نان خامه ای

اول از همه فر رو روی 220 درجه روشن کنید تا گرم بشه. کره رو به همراه یه لیوان آب و شکر و نمک رو داخل یه قابلمه بریزین و روی حرارت بزارین تا آب جوش بیاد و کره کاملا ذوب بشه.

به محض جوش آمدن آب، آرد را یکباره اضافه و با قاشق چوبی سریع و مدام هم بزنید تا خمیر بشه. حالا 5 دقیقه خمیر رو مدام هم بزنید تا کاملا جمع بشه و صدای جیز جیز اون به گوش برسه. این همون مرحله داغ زدنه.

خمیر رو داخل یه کاسه بریزین و کمی صبر کنید تا از حرارت بیفته و ولرم بشه.

تخم مرغ ها رو دونه دونه داخل خمیر ولرم بشکونید و هر کدوم رو یک دقیقه بزنید. در آخر هم بکینگ پودر و وانیل رو اضافه کنید.

خمیر به دست اومده رو داخل قیف بریزین و روی سینی که کاغذ روغنی داره ماسوره بزنید.

خمیر ها رو با فاصله روی سینی ماسوره بزنید تا بعد از پف کردن به هم نچسبن.

پشت قاشق را خیس کنید و قسمتهای تیز خمیر ماسوره زده را صاف کنید تا در فر نسوزد.

سینی را در فر داغ قرار دهید و 10 دقیقه بعد از اینکه خمیر در فر 220 درجه کاملا پف کرد حرارت را روی 180 درجه قرار دهید تا نان کاملا طلایی و مغز پخت شود.

معمولا بین 30 تا 35 دقیقه طول میکشه تا نون خامه ای پخته بشه.
فر را خاموش و در فر را نیمه باز بگذارید تا نانها در فر کمی خنک شوند و بعد سینی را از فر دربیارید.
کف نانها را سوراخ کرده و صبر کنید تا خنک شوند و با خامه فرم گرفته پر کنید. میتونید مثل من نان ها رو از وسط برش بدین و داخلش رو با خامه پر کنید.

با این میزان مواد حدودا 25 نان خامه ای دارین. البته بستگی به بزرگی و کوچکی نونها داره. در اندازه ای که من زدم این تعداد میشه.

من نصف نون خامه ای ها رو روکش خامه شکلاتی دادم و نصف دیگه رو سس تافی ریختم.

طرز تهیه سس تافی

 

درباره article

حتما ببینید

تارت گل

تارت گل بسیار خوشمزه و راحت

تارت گل یکی از اون ارت هایی هست که علاوه بر شیک و مجلسی بودن …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 2 =