خانه / نان و شیرینی / تارت گل بسیار خوشمزه و راحت

تارت گل بسیار خوشمزه و راحت

تارت گل یکی از اون ارت هایی هست که علاوه بر شیک و مجلسی بودن خیلی هم خوشمزه هست. تارت گل رو میشه با خمیرهای مختلفی درست کرد. من برای درست کردن این شیرینی شیک و مجلسی از خمیر آلمانی استفاده کردم که کار با ان خیلی راحته.

داخل تارت رو میتونید با حلوا، نوتلا، شکلات آب شده، خامه فرم گرفته، مارمالاد یا مربا پر کنید. من قبلا نوتلا خونگی رو آموزش دادم. در صورت تمایل میتونید به پست زیر مراجعه کنید.

طرز تهیه نوتلا خانگی به صورت تصویری و مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه تارت گل

  1. آرد 300تا 330 گرم (حدودا بین 2 تا 2 و 1/4 پیمانه ).
  2. پودرقند  70گرم (1/2 پیمانه سرخالی).
  3.  کره 150گرم (به دمای محیط برسه).
  4.  شیر دو قاشق غذا خوری .
  5. شربت بار  دو قاشق غذا خوری (مخلوط دو قاشق شکر و یک چهارم پیمانه آب و دوقاشق گلاب و در صورت
  6. داشتن کمی زعفرون برا خوشرنگ شدن شیرینی میزاریم رو گاز تا کاملا غلیظ بشه) .
  7. وانیل نصف قاشق چای خوری.
  8.  زرده ی تخم مرغ یک عدد.
تارت گل
تارت گل

طرز تهیه تارت گل

آردو سه بار الک کنید و کنار بزارین. کره ای رو که حتما به دمای محیط رسیده به همراه پودر قند حدودا چهار پنج دقیقه بزنید تا کاملا سبک و کرم رنگ بشه.

بعد تخم مرغ و شربت بار رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. شیر و وانیل هم اضافه بشه و باز در حد مخلوط شدن هم بخوره.

سه چهار قاشق از آرد رو بردارین و بقیه اون رو در سه مرحله به مواد اضاف کنید و هر بار با دور کند همزن بزنید تا آرد به خورد مواد بره.

بعد از اتمام کار میبینید که مواد به صورت گلوله گلوله دراومده. نگران نباشین. با نوک انگشتان دست مواد رو ورز بدین تا خمیر منسجم بشه.

نکته مهم اینه که چون کره داخل این خمیر هست، با کف دست و به میزان زیاد ورز ندین که خمیر به روغن میفته و دیگه باید فاتحش رو بخونید.

اگه حس کردین خیلی چسبندس، اون چندقاشق آردو اضافه کنید.حواستون باشه زیادم آرد اضافه نکنید.

حالا خمیرو بزارید تو کیسه فریز بزارین و 8 تا 20ساعتاستراحت بدین. هرچی بیشتر بهتر. اینکار باعث کیفیت بهتر شیرینی بعد پخت میشه.

تارت گل
تارت گل

بهتره خمیر موقع قالب زدن سرد باشه چون راحت تر قالب میخوره. اگه دیدید خمیرتون منسجم نیست و تیکه تیکه میشه نگران نباشید. چون سرده اونجوریه یکم با دست بهش حالت بدین درس میشه. اما اصلا ورزش ندین. بعد استراحت خمیرو رو کاغذ روغنی یا کیسه فریز پهن کنید. به قطر نیم سانت و قالب بزنید.

تارت گل
تارت گل

خمیر رو داخل قالب مافین بزارین. اگر هم قالب کیک یزدی یا قالب تارت کوچک دارین میتونید وارونه کنید و گل رو پشتش پهن کنید.

کمی شکر روی لبه های گل بپاشین و داخل فری که از قبل روی 160 درجه گرم شده بزارین. بسته به دمای فر بین 10 تا 15 دقیقه زمان نیاز هست تا گل ها بپزن.

تارت گل
تارت گل

بعد از خنک شدن داخل اون رو با هر چیزی که دوست دارین پر کنید.

کرم سفید رنگی که میبینید ترکیبی که پنیر خامه ای، کره و پودر قند هست که آموزشش رو حتما میزارم.

درباره article

حتما ببینید

دونات قاشقی

دونات قاشقی بدون نیاز به خمیرمایه و استراحت

خانم های کدبانوی عزیز میدونن که دونات یکی از شیرینی های معروف و پرطرفدار خونگی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × سه =