خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / لازانیا رولی خوشمزه و مجلسی

لازانیا رولی خوشمزه و مجلسی

لازانیا که معرف حضور همه هست. یه غذا یا پیش غذای خوشمزه و شیکه که طرفدارهای زیادی داره. معمولا بیشتر خانمها لازانیا رو به روش معمول و به صورت ورق و رق سرو میکنن. اما من پیشنهاد میدم که لازانیا رولی رو درست کنید و از خوردنش بینهایت لذت ببرین.

برای درست کردن لازانیا رولی هم میتونید از مایه گوشتی مثل مایه ماکارونی استفاده کنید و هم از سویا. اگر خواستین از سویا استفاده کنید، کاملا چرخش کنید. نکته دیگه ای که وجود داره اینه که برای پخت لازانیا هم میشه از سس سفید استفاده کرد و هم سس مارینارا . من قبلا آموزش این سس رو داشتم اما الان یه توضیح مختصر هم میدم.

گوجه ها رو پوست بکنید و پوره کنید. داخل تابه کمی روغن بریزین و یه پیاز رو ریز خرد کنید و تفت بدین. کمی که سبک شد، سیر رنده شده بریزین. یه قاشق رب گوجه اضافه کنید و بعد پوره گوجه رو بریزین. مواد رو تفت بدین و وقتی به غلظت رسید آویشن اضافه کنید و زیر حرارت رو خاموش کنید.

برای سس سفید هم دو قاشق آرد و یک قاشق کره رو در حد یکی دو دقیقه با حرارت کم تفت بدین بعد از حرارت بردارید و در حالی که موادو هم میزنید 1 و نیم لیوان شیر رو کم کم اضافه کنید و دوباره روی حرارت بذارید و مدام هم بزنید تا غلیظ بشه ودر آخر نمک و فلفل رو اضافه کنید واز حرارت بردارید اگر سفت بود کمی شیر اضافه کنید.

من برای لازانیا رولی از سس مارینارا استفاده کردم.

مواد لازم برای تهیه لازانیا رولی

  • یک بسته لازانیا
  • مایه گوشتی
  • پنیر پیتزا
  • سس گوجه یا سس سفید
لازانیا رولی
لازانیا رولی

طرز تهیه لازانیا رولی

اگر لازانیاتون پیش پخت باشه که نیاز به پخت نداره. فقط سه دقیقه اون رو در آب معمولی بزارین. اما اگر پیش پخت نیست مطابق با دستور روی بسته بندی اون رو در آب جوش و روغن بپزین.

مایه گوشتی رو هم مطابق با سلیقه خودتون درست کنید. داخلش از قارچ، فلفل دلمه ای  و …. میتونید استفاده کنید. من فقط از گوشت چرخ کرده سرخ شده و اسفناج تازه استفاده کردم.

لازانیا رولی
لازانیا رولی

کف ظرف رو سس سفید یا سس مارینارا بریزین تا لازانیا به تابه نچسبه.

طرز تهیه لازانیا رولی
طرز تهیه لازانیا رولی

روی هر ورق لازانیا کمی سس سفید، مواد گوشتی  و در نهایت پنیر پیتزا بریزین. من از اسفناج هم استفاده کردم.

لازانیا لوله ای
لازانیا لوله ای

حالا مثل تصویر ورقه های لازانیا رو بپیچید و در ظرف کنار هم بچینید. روی ورقه های لازانیا سس سفید یا سس مارینارا بریزین و روی اون رو پنیر پیتزا بریزین.

من همیشه روی پنیر پیتزا پودر آویشن هم میپاشم خیلی خوشمزه تر میشه، سپس در فر۱۹۰ درجه که از پیش گرم شده بذارید حدود ۴۵ تا ۶۰ دقیقه تا دم بکشه و پنیرش برشته بشه
اگر روی لازانیا سس و پنیر کافی نریختین بهتره روش فویل بکشید تا موقع پخت لازانیا خشک نشه ،فقط در آخر فویل رو بردارید و گریل رو بزنید تا پنیر برشته بشه.

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه سالاد ماکارونی آسیایی

طرز تهیه سالاد ماکارونی آسیایی

طرز تهیه سالاد ماکارونی آسیایی . سالاد ماکارونی آسیایی یکی از سالادهای معروفه که رسیپی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + یک =