خانه / نان و شیرینی / شیرینی توت برای عید نوروز بدون نیاز به فر

شیرینی توت برای عید نوروز بدون نیاز به فر

شیرینی توت از اون دسته از شیرینی هایی هست که خیلی راحت درست میشه و ماندگاری خوب داره و تا چند هفته میشه اون رو تازه نگه داشت.

اصل شیرینی توت با آرد بادام هست. اما از اونجایی که این روزها خیلی مغزیجات گرون شده میشه یه جایگزین ارزون تر برای اون انتخاب کرد.

جایگزین مناسب برای بادام پودر نارگیل هست. البته به شرطها و شروطها!

شرطش اینه که پودر نارگیل چرب و ریز باشه. آخه دو نوع پودر نارگیل وجود داره. یه نوعش هست که خشکه و نوع دیگه ایش هست که چربه. برای شیرینی توت به نوع چرب اون نیاز داریم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی توت

  • آرد بادام یا پودر نارگیل چرب و آسیاب شده: یک لیوان.
  • پودر قند: نصف لیوان.
  • گلاب: چند قاشق.
شیرینی توت
شیرینی توت

طرز تهیه شیرینی توت

اگر از بادام استفاده می کنید که باید حتما درختی باشه و بادام زمینی رو نمیشه جایگزین اون کرد. بادام رو پوست کنید، خشک کنید و بزارین یکی دو ساعت توی فریزر بمونه و بعد آسیابش کنید. اما من از پودر نارگیل چرب استفاده کردم.

پودر نارگیل رو آسیاب کنید تا خوب ریز بشه. داخل یه کاسه بریزین و پودر قند رو به اون اضاف کنید.

حالا یه قاشق گلاب بریزین و مواد رو مخلوط کنید. باید خمیر لطیف و خوبی به دست بیاد. اگر گلاب رو زیاد بریزین مواد شل میشه و باز باید پودر نارگیل به خوردش بدین.

حالا از خمیر بردارین و داخل دستتون به صورت یه قطره اشک کشیده حالت بدین و در صورت تمایل داخل شکر بزنید. برای چوب شیرینی هم میشه از خلال پسته استفاده کرد. اما چون بازگ گرونه من از خلال بادام زمینی استفاده کردم. خلال رو رنگ کردم و وقتی خشک شد از اون برای شیرینی توت استفاده کردم.

اگر هم دوست دارین خمیر رو با رنگ های مجاز خوراکی به رنگ های مختلف دربیارین و توت های رنگی درست کنید.

پیج اینستاگرام ایران پخت

درباره article

حتما ببینید

دونات شف طیبه با یک رسیپی ساده و جایگزین برای علاقه مندان به این شیرینی

دونات شف طیبه رو خیلی از عزیزان دستورش رو میخواستن. تا اونجایی که من تحقیق کردم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × پنج =