خانه / فیلم آموزشی / کوکی شکری مناسب برای تزیین و مدل زدن

کوکی شکری مناسب برای تزیین و مدل زدن

کوکی شکری یکی از کوکی هایی هست که خیلی راحت آماده میشه و میشه از اون به عنوان پایه و بیس انواع کوکی های مدل دار و مناسب برای تزیین با آیسینگ استفاده کرد.

انواع مختلفی از کوکی شکری وجود داره اما مسئله اینه که چون در تهیه این کوکی ها از کره استفاده میشه، ممکنه برای تازه کارها مشکلاتی به وجود بیاد.

من رسیپی رو ارائه می کنم که خیلی راحت آماده میشه و هیچ مشکلی براتون پیش نمیاره.

کلیپی هم از طرز تهیه این کوکی آماده کردم که پیشنهاد می کنم حتما اون رو ببینید.

کوکی شکری
کوکی شکری

مواد لازم برای تهیه کوکی شکری

  • آرد ½و 3 لیوان.
  • نمک ¼ قاشق چای خوری.
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری.
  • کره 1 لیوان ( 227 گرم).
  • شکر 1 و 1/2 لیوان ( 300 گرم).
  • تخم مرغ 2 عدد.
  • وانیل 2 قاشق چای خوری ( من از وانیل مایع استفاده کردم).

 

 

طرز تهیه کوکی شکری

  1. در ابتدا کره و شکر رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید. همین که کرم رنگ شد کافیه.
  2. وانیل و تخم مرغ رو هم اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.
  3. بکینگ پودر رو به آرد اضافه کنید و آرد رو یکی  دو مرتبه الک کنید.
  4. آرد رو اضافه کنید و مواد رو هم بزنید. اگر دیدین مواد خیلی خشک شده یکی دو قاشق شیر اضافه کنید. معمولا نیازی نیست.
  5. خمیر رو دو قسمت کنید. داخل کیسه فریزر بزارین و یک ساعت در یخچال استراحت بدین.
  6. حالا فر رو روی 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه.
  7. مقداری از خمیر رو از یخچال بیرون بیارین و به قطر نیم سانت باز کنید. یادتون نره که سطح زیر کار رو آرد پاشی کنید.
  8. خمیر را قالب زده و روی کاغذ روغنی توی سینی قرار بدین. ( نیازی به چرب کردن کاغذ نیست).
  9.  به مدت 10 تا 15 دقیقه سینی رو داخل یخچال بزارین. این طوری کوکی ها داخل فر وا نمیرن و شکل خودشون رو حفظ می کنن.
  10. بعد سینی رو به مدت 10 دقیقه داخل فر بزارین تا زیر کوکی ها تغییر رنگ بده. اما نباید روی کوکی تغییر کنه.
  11. بعد از بیرون آمدن از فر میتونید با آیسینگ یا شکلات آب شده روی اون رو تزیین کنید.

منبع رسیپی:Joy of baking

درباره article

حتما ببینید

آموزش رویال آیسینگ با پودر مرنگ

آموزش رویال آیسینگ با پودر مرنگ

آموزش رویال آیسینگ با پودر مرنگ . من قبلا آموزش شیرینی مرنگ ساده رو داشتم …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + 2 =