خانه / نان و شیرینی / نکات مهم در تهیه کیک و شیرینی

نکات مهم در تهیه کیک و شیرینی

اگر تازه کار هستید و تصمیم دارید کیک درست کنید پیشنهاد می کنم نکات مهم در تهیه کیک و شیرینی رو کامل مطالعه کنید. من سعی کردم تمام موارد رو براتون توضیح بدم.
نکات مهم در تهیه کیک و شیرینی
نکات مهم در تهیه کیک و شیرینی

نکات مهم در تهیه کیک و شیرینی

  1. اول از همه مهمه که دستور رو چند بار بخوانید تا کاملا متوجه بشین و اگر نکته مبهمی براتون باقی موند سوال کنید.
  2. قبل از شروع به کار مواد رو دقیق اندازه گیری کرده و در دمای محیط قرار بدین. مگر این که در دستور ذکر شده باشه که مواد باید سرد و یخچالی باشه.
  3. قالب مناسب با کارتون رو انتخاب کنید. کف قالب باید حتما چرب بشه یا کاغذ روغنی قرار داده بشه. برای چرب کردن میتونید از  روغن جدا کننده  استفاده کنید که آموزشش رو قبلا گذاشتم. هر وقت خواستین قالبو چرب کنید با قلم مو به تمام اطراف قالب بکشید مخصوصا برای قالبهای طرح دار خیلی خوب کیک از قالب جدا میشه و اصلا نمیچسبه.
  4. فر رو هم باید از یک ربع قبل گرم کنید تا آماده بشه. دمای توصیه شده بیشتر دستور کیک های معمولی ۱۸۰ درجه سانتیگراد هست ولی در کیک هایی که میوه و سبزیجات قاطی میشه ۱۷۰ هست که اکثرا گفته میشه ولی نکته بسیار مهم اینه که دمای فرهای مختلف با هم فرق داره.
  5. آرد باید در کیک ها الک بشه. آرد رو با بکینگ پودر سه مرتبه الک کنید و کنار بزارین. اگر در دستور پودر کاکائو هست حتما با آرد الک کنید.  آرد کی کپزی؛ آرد مخصوص قنادی یا همون آرد سه صفر هست.
  6. هیچ وقت مواد رو بیش از اندازه ی گفته شده هم نزنید معمولا در حد مخلوط شدن کفایت می کنه.
  7. به غیر از کیک یزدی تا ۲۰ دقیقه ی اول پخت به هیچ وجه در فر را باز نکنید.
  8.  خیلی مهمه که قالب را بیش از ۲/۳ حجمش پر نکنید.
  9. زمان پخت بستگی به نوع کیک، جنس و اندازه ی قالب داره. همیشه بعد از ۳۰ دقیقه دائم کیک رو چک کنید. یعنی یک خلال دندون یا سیخ چوبی وسط کیک فروکنید اگر مواد کیک بهش چسبید هنوز نپخته.
    بعد از اتمام پخت ،کیک رو با قالب حتما ۱۰ دقیقه استراحت بدید بعد کیک رو از قالب خارج کنید تا کیکتون خورد نشه.
  10. در اندازه گیری مواد خیلی دقت کنید گاهی یه خورده کم و زیاد شدن مواد کل کیک رو خراب میکنه. اگر تجربه ی کافی ندارید مواد رو با مواد دیگه ای جایگزین نکنید ؛اصلا.
    برای اینکه بدونید چه قالب برای موادتون مناسبه ؛ تمام مقادیر گفته شده در دستور رو با هم جمع کنید حالا فرقی نداره به گرم گفته شده باشه یا با لیوان و پیمونه مثلا دستور کیکی گفته شده باشه ۲۰۰گرم آرد_۱۵۰ گرم شکر_دو عدد تخم مرغ_۱۰۰گرم روغن خوب همه اندازه هارو جمع کنید و هر تخم مرغ رو ۶۰ گرم در نظر بگیرید یعنی میشه: ۲۰۰+۱۰۰+۱۵۰+۶۰+۶۰=۵۷۰
    خب ۵۷۰ گرم مواد دارید به اندازه ی ۵۷۰ گرم آب در نظر بگیرید و در قالب مورد نظر بریزید اگر یک سوم قالب خالی بمونه یعنی قالبتون برای این دستور مناسبه
    حالا فرقی نمیکنه اگر مقادیر به لیوان و پیمونه هم باشه همه مقادیر رو با هم جمع کنید و همون اندازه با پیمونه و لیوان آب بریزین توی قالب و اندازه بگیرین.

درباره article

حتما ببینید

بیسکویت آلبالو خشکه و شکلات

بیسکویت آلبالو خشکه و شکلات به قدری خوشمزه هست که فکر نکنم کسی پیدا بشه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 1 =