خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / مرغ کرانچی رستورانی ترد و خوشمزه

مرغ کرانچی رستورانی ترد و خوشمزه

مرغ کرانچی رستورانی خیلی خیلی ترد و خوشمزه هست و بدون شک میتونه نظر موافق همه اعضای خونه رو جلب کنه.

کلا مرغ کرانچی خیلی خوشمزست اما متاسفانه با قیمت های بالایی در رستوران ها و فست فودی ها به فروش می رسه. پس چه بهتر که خودمون سالم و مطمئن مرغ کرانچی رستورانی بسیار ترد را در خونه درست کنیم.

برای درست کردن مرغ کرانچی فقط و فقط از قسمت سینه مرغ باید استفاده کرد. چون کاملا ترد هست و خیلی زود می پزه.

نکته دیگه ای که باید بگم اینه که در این دستور از سویا سس و فلفل سفید استفاده شده که کاملا قابل حذف شدن هست. اگر در دسترس ندارین حذفش کنید. جای هیچ گونه نگرانی نیست.

مرغ کرانچی رستورانی
مرغ کرانچی رستورانی

مواد لازم برای پخت مرغ کرانچی رستورانی

  • سینه مرغ——– 250 گرم.
  • تخم مرغ——— یک عدد.
  • فلفل سفید——- یک قاشق چای خوری.
  • آب لیمو ترش تازه——– دو قاشق غذاخوری.
  • شیر——– یک پیمانه.
  • سویا سس—— یک قاشق غذاخوری.
  • پودر پاپریکا، نمک، پودر سیر، ارگانو یا آویشن——- به میزان لازم.
  • آرد سفید و آرد سوخاری—— به میزان لازم.
  • روغن برای سرخ کردن.

 

طرز تهیه مرغ کرانچی رستورانی

  1. آرد سوخاری و آرد سفید رو در ظرف های جداگانه بریزین و کنار بزارین.
  2. تخم مرغ رو در کاسه ای بشکنید و کنار بزارین.
  3. مرغ رو به تکه های دراز برش بزنید و داخل یه کاسه بریزین.
  4. یک پیمانه شیر رو با دو قاشق آب لیمو مخلوط کنید و چند دقیقه کنار بزارین. با این روش باترمیلک درست میشه.
  5. باترمیلک رو به مرغ اضافه کنید.
  6. نمک، پودر سیر، ارگانو، سویا سس، پاپریکا رو اضافه کرده و مواد رو هم بزنید.
  7. کاسه رو داخل یخچال بزارین و به مدت نیم ساعت استراحت بدین.
  8. یک تکه از مرغ رو بردارین و داخل آرد بزنید. بعد داخل تخم مرغ و در نهایت داخل آرد سوخاری بزنید.
  9. همه تکه های مرغ رو به همین روش آماده کنید.
  10. داخل یک تابه یا یه ظرف گود روغن بریزین و مرغ ها رو سرخ کنید.
  11. در نهایت هم تا مرغ گرم هست سرو کنید.

 

درباره article

حتما ببینید

مافین پیتزا

مافین پیتزا با خمیر ساده و سریع

مافین پیتزا از اون دسته از فست فودها هست که خیلی خوشمزه هست و نیاز …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − نه =