خانه / فیلم آموزشی / آموزش رویال آیسینگ با پودر مرنگ

آموزش رویال آیسینگ با پودر مرنگ

آموزش رویال آیسینگ با پودر مرنگ . من قبلا آموزش شیرینی مرنگ ساده رو داشتم و همه نکات رو توضیح دادم. اما چرا این بار از پودر مرنگ استفاده کردم؟ توضیح میدم.

همون طور که میدونید شیرینی مرنگ تشکیل شده از سفیده تخم مرغ و پودر شکر. در این شیرینی سفیده تخم مرغ پختی نداره و به صورت خام استفاده میشه. حالا دو ایراد وارد هست. یکی این که ممکنه عده ای باشن که به سفیده خام حساسیت داشته باشن و یا این که به دلیل شرایط نامناسب نگهداری تخم مرغ ها در مغازه ها خداییناکرده به بیماری سالمونلا مبتلا بشن. دوم این که قبلا که سفیده رو از زرده جدا می کردیم، با سفیده مرنگ و با زرده پفکی گردویی درست می کردیم. اما با این شرایط اقتصادی دیگه کسی نمیتونه گردو بخره و باهاش شیرینی درست کنه.

پس راه حل مناسب استفاده از پودر مرنگ هست. پودر مرنگ یا همان پودر سفیده تخم مرغ توی لوازم قنادی ها به فروش میرسه و خوبیش اینه که هر موقع هوس مرنگ کردین، بدون هیچ زحمتی چند قاشق ازش برمیدارین و باهاش شیرینی درست می کنید.

هر سفیده تخم مرغ مساویست با دو قاشق چایخوری پودر مرنگ به اضافه دو قاشق چایخوری آب.

فیلم طرز تهیه کوکی شکری رو هم در این لینک میتونید ببینید.

آموزش رویال آیسینگ با پودر مرنگ
آموزش رویال آیسینگ با پودر مرنگ

مواد لازم

  • 4 قاشق غذاخوری پودر مرنگ 
  • 1/2 لیوان آب 
  • 1/8 قاشق چایخوری کرم تار تار یا 1 قاشق چای خوری آب لیمو
  • نیم کیلو پودر قند
  • وانیل و یا اسانس

آموزش رویال آیسینگ با پودر مرنگ

در آموزش رویال آیسینگ با پودر مرنگ اول از هر کاری باید پودر مرنگ رو درون ظرفی بریزین و با میزان آب گفته شده مخلوطش کنید. هم بزنید تا شروع به کف کردن کنه.

حالا پودر تارتار یا آبلیمو رو اضافه کنید و در صورتی که ندارید حذفش کنید.

پودر شکر رو یک بار دیگه آسیاب و الک کنید و به مواد اضافه کنید. سرعت همزن رو در ابتدا کند کنید و بعد از مخلوط شدن روی دور متوسط بزارین.

در این مرحله وانیل یا هر اسانس دیگه ای که دوست دارین اضافه کنید.

حالا سرعت همزن رو زیاد کرده و خوب هم بزنید. تقریبا 5 تا 10 دقیقه زمان میبره.
زمانی کار به پایان مرسه که مثل خامه فرم گرفته رد پره های همزن روی آیسینگ باقی بمونه و دیگه تغییر شکل نده. به این مرحله میگن استیف پیک.
نکته بسیار بسیار مهم: به هیچ عنوان در هم زدن، زیاده روی نکنید چون بعد از تزئین و خشک شدن، باعث میشه که طرحتون کفی شکل بشه. پس دیگه بیشتر از ده دقیقه نزنیدش.
این کیفیت برای تزیین کیک یا دورگیری مناسبه. اما اگر بخواین برای روکش کردن کوکی یا بیسکویت یا وسط بیسکویت استفاده کنید باید اون رو رقیق کنید.
به این صورت که مقداری از آیسینگ رو داخل یه ظرف بریزین و یکی دو قطه آب اضافه کنید. رنگ دلخواهتون هم یکی دو قره بریزین و مخلوط کنید.
حالا تا زمانی که به غلظت مناسب بریزین باید قطره قطره آب اضافه کنید. اگر فیلم آموزشی رو کامل مشاهده کنید خوب متوجه میشین.
برای رنگ کردنش هم از رنگ های ژلی ویلتون و یا رنگ قطره ای آمری استفاده کنید. کیفیت خوبی داره.

از اونجایی که آیسینگ سریع در مجاورت هوا خشک میشه، روی اون رو با پارچه نم دار یا فویل بپوشونید. در اینصورت می توانید  سه تا پنج روز در یخچال نگهداری کنید  و در هنگام مصرف برای مدتی در دمای اتاق بگذارید سپس دوباره با همزن قدری آنرا هم بزنید و آنرا به طور دلخواه مصرف کنید.

درباره article

حتما ببینید

کیک بدون روغن

کیک بدون روغن هم رژیمی، هم خوشمزه با کلسترول کمتر و سبک تر

کیک بدون روغن رو هم برای اون دسته از دوستانی که درخواست داشتن آموزش میدم. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − هفت =