خانه / نان و شیرینی / دسر / دسر لیمویی بسیار خوشمزه و معطر

دسر لیمویی بسیار خوشمزه و معطر

دسر لیمویی از اون دسته از دسرهای خوشمزه و لذیذه که مزه اون تا مدتها توی دهنتون باقی می مونه. این دسر تشکیل شده از یه بافت لیمویی لطیف و خامه ای ترش و شیرین🍋
هر چقدر از خوشمزگیش بگم کمه.
همه به ویژه طرفدارهای لیمو و عطر لیمو عاشقش میشن.

این دسر جانانه تشکیل شده از یک کراست و فیلینگ روی اون. اول باید کراست رو درست کنید و بعد فیلینگش رو.

کلیپی هم از طرز تهیه دسر لیمویی آماده شده که پیشنهاد می کنم حتما اون رو ببینید.

 

دسر لیمویی
دسر لیمویی

مواد لازم برای تهیه دسر لیمویی

مواد لازم برای کراست:

  • 1 لیوان آرد
  • 1/4 لیوان پودر قند
  • 110 گرم کره 
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک

مواد لازم برای فیلینگ:

  • آب لیمو دو سوم لیوان
  • شکر یک لیوان
  • 1/4 لیوان آرد 
  • 4 عدد تخم مرغ 
  • 2 قاشق چای خوری رنده پوست

طرز تهیه دسر لیمویی

اول از همه فر رو روی درجه 180 روشن کنید تا گرم بشه.

کف یه قالب رو کاغذ روغنی بندازین تا این که فویل پهن کنید. برای این میزان مواد قالب مربعی 18 سانتیمتری مناسبه.

حالا اول باید کراست رو درست کنید. آرد و پودر شکر رو نمک و با هم مخلوط کنید و کره سرد رو به اون اضاف کنید.

با هم مخلوط کنید یا توی بلندر بریزین و پند پالس بزنید. مواد رو توی قالب بریزین و با دست خوب پهنش کنید. دقیقا مثل خرده نان هست.

قالب رو روی فر به مدت 25 دقیقه بزارین تا کراستش بپزه.

طرز تهیه فیلینگ

مواد فیلینگ رو که شامل شکر، آرد، رنده پوست لیمو ترش رو داخل یه کاسه با هم مخلوط کنید و تخم مرغ ها رو به اون اضاف کنید. خوب مواد رو هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط بشن و تخم مرغ کمی تغییر رنگ بده.

حالا این مرحله به سلیقه شما بر می گرده. اگر دوست دارین دسر لیمویی رنگ سبزی داشته باشه، یکی دو قطره رنگ سبز در این مرحله اضاف کنید. من این کار رو نکردم.

آب لیمو ترش رو هم اضاف کنید و خوب هم بزنید.

وای به به چه شود!

بعد از گذشت 25 دقیقه یا زمانی که حاشیه کراست تغییر رنگ بده، قالب رو بیرون بیارین و مواد فیلینگ رو روش بریزین.

مجددا قالب رو توی فر قرار بدین و 20 دقیقه دیگه بهش زمان بدین. نشونه پخت کامل اینه که وقتی قالب رو تکون میدین  وسطش مثل ژله تکون نخوره.

قالب رو از فر خارج کنید و وقتی سرد شد بزارین توی یخچال تا کاملا خنک بشه.

بعد لبه های فویل یا کاغذ روغنی رو دو دستی بگیرین و از قالب درش بیارین.

کاغذ روغنی رو جدا کنید و دسر رو با کارد بزرگ به  قسمتهای مساوی تقسیمش کنید.

در صورت دلخواه روش کمی پودر قند بپاشین و به شادی نوش جون کنید.

 

 

درباره article

حتما ببینید

کرم پاتیسیر خانم گلاور

طرز تهیه کرم پاتیسیر خانم گلاور یک کرم خوشمزه و مناسب برای تزیین و رومال کیک

طرز تهیه کرم پاتیسیر خانم گلاور . این کرم خوشمزه برای انواع تارت، پیراشکی، اکلر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + یازده =