خانه / نان و شیرینی / دسر / طرز تهیه خامه فرم گرفته با استفاده از خامه صبحانه

طرز تهیه خامه فرم گرفته با استفاده از خامه صبحانه

خامه فرم گرفته یکی از خوشمزه ترین فیلینگ هایی هست که میشه برای کاور کردن کیک و کاپ کیک ها و … از اون استفاده کرد. البته برای زمانی که کیک برای مدتی طولانی باید در هوای آزاد باشه (مثل جشن تولد و عروسی) دیگه خامه فرم گرفته توصیه نمیشه. چون آب میشه و کار رو خراب میکنه.

در این صورت باید از باترکریم استفاده کنید که یه نمونه ساده اون رو قبلا آموزش دادم و به امید خدا میخوام باترکریم سوئیسی رو پست کنم.

شاید بعضی از خانم های عزیز این طور فکر کنن که درست کردن خامه فرم گرفته کار سختی هست و به همین دلیل یا قیدش رو میزنن، یا آماده از قنادی میخرن و یا این که خامه آماده رو از لوازم قنادی ها تهیه میکنن و فقط همش میزنن.

اما باید بدونید که طرز تهیه خامه فرم گرفته به قدری ساده و راحته که بعد از خوندن این متن خودشون عذاب وجدان میگیرن که چرا این قدر در مورد این خامه بد قضاوت کردن.

برای تهیه این خوشمزه دلپذیر، هم میشه از پودر خامه استفاده کرد و هم خامه معمولی صبحانه. اما در کل باید از خامه ای استفاده بشه که میزان درصد چربی اون بالاتر از 30 درصد باشه. اما این نوع خامه در دسترس همه نیست. پس چکار کنیم؟ خوب معلومه از خامه صبحانه استفاده می کنیم.

درسته که چربی کمتری داره اما با صبر و حوصله همه کار میشه کرد.

 

خامه فرم گرفته
خامه فرم گرفته

برای این کار سه نکته وجود داره که همین اول کار میگم:

  1. سعی کنید از شکر دانه ریز استفاده کنید تا کار بهتر پیش بره.
  2. خامه هایی رو برای این کار انتخاب کنید که به صورت قالبی از پاکتشون بیرون میان. خامه های شل و آبکی مناسب نیستن. توصیه من اینه که از مغازه های لبنیاتی خامه تهیه کنید. بهتر از خامه های پاکت صورتی صبحانه هستن و زودتر فرم میگیرن. در صورتی که از خامه صبحانه پاکتی استفاده می کنید ترجیحا مارک پگاه باشه و توصیه می کنم از مارک میهن استفاده نکنید چون مناسب این کار نیست و قالبی بیرون نمیاد. شل هست و هر چقدر بزنید فایده ای نداره.
  3. توی تابستون حتما حتما یه کایه پر از یخ زیر دستتون بزارین و جلو کولر این کار رو انجام بدین. اما زمستونها هیچ مشکلی نخواهید داشت.

مواد لازم:

  • یه پاکت خامه معادل 200 گرم
  •  پنجاه گرم شکر(معادل یک چهارم پیمانه)
  • یک سوم قاشق چای خوری وانیل

 

طرز تهیه خامه فرم گرفته

پاکت خامه رو باز کنید و آبی رو که داخل اون هست دور بریزین.

خامه رو درون یه کاسه بریزین و شکر و وانیل رو بهش اضاف کنید. در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد ظرف رو داخل فریزر بزارین.

باید دور خامه یخ بزنه و حالت بلوری بشه. بسته به قدرت فریزر و این که توی زمستون باشین یا تابستون بین نییم تا یک ساعت طول میکشه تا این اتفاق  بیفته.

بعد ظرف رو بیرون بیارین و با لیسک یا قاشق کمی هم بزنید تا تکه های یخ مخلوط با خامه بشن.

حالا اگر توی مناطق گرم هستین یا این که هوای خونه خیلی گرمه، حتما حتما یه ظرف بزرگ یخ زیر دستتون بزارین و کاسه خامه رو روی اون قرار بدین و بقیه مراحل رو پیش برین.

سرعت همزن رو زیاد کنید و شروع کنید به همزدن. اول کار خامه شل میشه. نترسین و به کارتون ادامه بدین.

به هم زدن ادامه بدید تا زمانی که خامه کاملا سفت بشه و رد هم زن به صورت عمیق تو خامه بمونه. مواظب همزنتون باشین. اگر قدرت ندره چند ثانیه خاموش کنید و دوباره روشنش کنید.

بسته به قدرت همزن معمولا بین 7 تا 10 دقیقه طول میکشه تا خامه فرم بگیره.

نکته : در مدت زمان فرم گرفتن ،حتما باید خامه خنک باشه اگر احساس کردید که خامه داره به دمای محیط میرسه ولی هنوز فرم نگرفته ، یک ربع تو فریزر بزارید

 

درباره article

حتما ببینید

باترمیلک چیست

باترمیلک چیست و روش درست کردن باتر میلک در خانه

حتما شما هم مثل من به تازگی در خیلی از دستورهای آشپزی با ماده ای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × چهار =