خانه / مربا، ترشی و سس / آموزش طرز تهیه سس کچاپ

آموزش طرز تهیه سس کچاپ

آموزش طرز تهیه سس کچاپ برای اون دسته از عزیانی که دوست داشتن این سس خوشمزه رو در منزل درست کنن در این مطلب قرار داده شده.

سس کچاپی که با این رسیپی درست میشه مزه فوق العاده ای داره و در عین حال سالم و راحته.

آموزش طرز تهیه سس کچاپ با روش عجیب و غریبی نیست و مواد خاصی هم نیاز نداره. این سس تشکیل شده از شکر، آب و رب گوجه.

مواد لازم:

  • یک پیمانه آب
  • دو تا سه قاشق رب گوجه
  • دو قاشق شکر
  • دو تا سه قاشق سرکه
  • ادویه شامی: پودر پیاز، پودر سیر، فلفل قرمز، آویشن، جوز هندی

 

آموزش طرز تهیه سس کچاپ
آموزش طرز تهیه سس کچاپ

آموزش طرز تهیه سس کچاپ

برای تهیه سس کچاپ دو قاشق شکر رو داخل یه قابلمه کوچیک بریزین و روی حرارت متوسط قرار بدین.

نکته مهم اینه که اصلا با قاشق شکر رو هم نزنین. زمانی که دور شکر روی حرارت تغییر رنگ میده کافیه خود ماهیتابه رو بچرخونین تا شکر نسوزه وقتی طلایی شد از روی حرارت بردارین.

1/2 پیمانه آب بریرین رویی شکرهای طلایی شده و قابلمه رو روی حرارت بزارین. زمانی که آب اضافه میشه، شکزها مثل آبنبات سفت میشن. زمانی که دوباره قابلمه رو روی حرارت بزارین شکر آب میشه.

حالا یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت رو داخل 1/2 پیمانه آب سرد حل کنید و دو یا سه قاشق بزرگ رب گوجه فرنگی هم باهمون نشاسته قاطی کنید و به شکر حل شده اضافه کنید.

مواد رو هم بزنید. دقت کنید که اگر غلیظه آب اضافه کنید. رب گوجه باید روی حرارت بپزه تا بوی خامی نده.

بعد از این مرحله دو سه قاشق سرکه سفید یا قرمز اضافه کنید. نصف قاشق چایخوری جوز هندی رنده شده، پودر سیر، پودر پیاز، فلفل قرمز، آویشن و هر ادویه یا سبزی دیگه ای دوست دارین اضافه کنید. 

این سس کچاپ تا یک هفته ده روز در یخچال موندگاری داره.

نوع ادویه ها حتی میزان شیرینی و سرکه دست خودتونه. هر کس یه جور میپسنده. 

 

درباره article

حتما ببینید

سس تافی

سس تافی

سس تافی یه سس بسیار بسیار خوشمزه هست که برای تزیین انواع کیک، کاپ کیک، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + 17 =