خانه / نان و شیرینی / دسر / موس شکلاتی بدون تخم مرغ

موس شکلاتی بدون تخم مرغ

موس شکلاتی از اون دسته از دسرهایی هست که طعم و مزه بی نظیری داره و نه فقط طرفدارهای شکلات عاشقش هستن، بلکه هر کسی که یک بار موس شکلات بخوره دیگه نمیتونه فراموشش کنه.

موس شکلات رسیپی های مختلفی داره اما همه همراهان قدیمی میدونن که من بیشتر به دنبال رسیپی های بدون تخم مرغ هستم. تخم مرغ پایه اصلی این موس هست و از اونجایی که ما ممنوعیت مصرف داریم و همچنین باید تخم مرغ میکروب زدایی بشه، ترجیح دادم رسیپی بدون تخم مرغ رو انتخاب کنم و البته باید بگم که نتیجه بسیار دلچسب و خوشمزه شد.

یه پودینگ شکلاتی هم چند وقت پیش آموزش دادم که میتونید به اون هم یه سری بزنید. اون هم بدون تخم مرغه و خیلی خیلی خوشمزست.

پس بدون هیچ حرف اضافه ای بریم سراغ طرز تهیه موس شکلاتی بدون تخم مرغ .

مواد لازم:

  • 200 گرم شکلات که میتونه تلخ یا شیری باشه
  • 1/5 پیمانه خامه فرم گرفته
  • 25 گرم کره
  • یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین
  • 1/3 پیمانه قهوه غلیظ
موس شکلاتی
موس شکلاتی

طرز تهیه موس شکلاتی بدون تخم مرغ

دوستان عزیز اول از هر کاری باید شکلات رو تمپر کنید. یعنی این که اون رو ریز کنید تا زمان و حرارت کمتری برای ذوب شدن نیاز داشته باشید. اینجوری احتمال سوختن اون پایین میاد. آخه بعضی از مارکها در برابر حرارت اصلا مقاوم نیستند.

بعد از خرد کردن شکلات، نصف اون رو داخل یه کاسه بریزین.

موس شکلاتی
موس شکلاتی

میزان کره ای رو هم که دارین بهش اضافه کنید. البته کره رو هم ریز کنید. و کره قابل حذف شدنه. اما اگر باشه بهتره. چون باعث میشه شکلات دورتر ببنده و کار برای شما راحت تر میشه.

کاسه رو روی بخار کتری بزارین تا به صورت بن ماری شکلات ذوب بشه.

موس شکلات بدون تخم مرغ
موس شکلات بدون تخم مرغ

 

زمانی که شکلات ذوب شد سریع از روی حرارت بردارین. مابقی شکلات خرد شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا بقیه شکلاتها با گرمای شکلاتهای ذوب شده، آب بشن.

پودر ژلاتین رو هم روی 4 قاشق چایخوری آب بپاشین وقتی اسفنجی شد بزارین رو بخار کتری تا شفاف و یکدست بشه.

خامه رو هم هم بزنید تا فرم بگیره. من طرز تهیه خامه فرم گرفته با خامه صبحانه رو هم آموزش دادم. میتونید اون پست رو هم ببینید.

نیازی نیست تا خامه زیاد زده بشه. همین که از حالت مایع خارج بشه کافیه. حالا شکلاتی که از حرارت افتاده رو به خامه اضافه کنید و مخلوط کنید. تا اینجای کار خودش یه کرم خوشمزه برای کاور و فیلینگ کیک و کاپ کیک هست.

حالا ژلاتین و قهوه غلیظ رو هم اضافه کنید و هم بزنید.موس شکلاتی خوشمزه و دلبرمون آماده شد.

میتونیم توی کاسه یا فنجون یا جام سروش کنیم. ولی اگه قراره بره توی یخچال، اگه بیشتر از یک ساعت میخواید توی یخچال بمونه روش رو سلفون بکشید.

برای تزیین روی اون هم میتونید از خامه فرم گرفته و رنده شکلات استفاده کنید.

منبع رسیپی با اندکی تغییر: recipetineats

درباره article

حتما ببینید

موس هندوانه

موس هندوانه بسیار خوشمزه و مناسب برای تابستان

موس هندوانه از اون دسرهای خوشمزه ای هست که به محض ورود هندوانه به بازار …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 5 =