خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / نان لانه زنبوری شکم پر

نان لانه زنبوری شکم پر

نان لانه زنبوری یکی از خوشمزه ترین نونهای دنیاست. خوبیه این نون اینه که میشه اون رو کمی شیرین کرد و به با کره و مربا صبحانه مصرف کرد. یا این که ساده درست کنید و با شام و عصرونه میل کنید یا مثل من داخلش رو با هر چیزی که دوست دارین پر کنید.

هم میتونید پنیر بزارین که اون موقع چیز بایت میشه. و هم میشه مواد پیتزا داخلش بریزین و یه پیتزای خوشمزه درست کنید.

به هر حال من که تمام قد در برابر نان لانه زنبوری تعظیم میکنم. از بس خوشمزست!

مواد لازم برای پخت نان لانه زنبوری

  • 5 پیمانه آرد .
  • 1 و 1/4 پیمانه آب ولرمی که گرمیش بیشتر باشه.
  • 2 قاشق غذاخوری پودر خمير مایه فوری.
  • 1 قاشق چای خوری نمک.
  • 2 قاشق غذاخوری شكر.
  • 1/2 پیمانه روغن .
  • سوسیس، ژامبون، گوشت چرخی، پنیر و هر چیز دیگه ای که دوست دارین برای داخلش.
نان لانه زنبوری
نان لانه زنبوری

 

طرز تهیه نان لانه زنبوری

اول از همه فر روی 200 درجه روشن کنید و بعد باید خمیر رو درست کنید. چون خمیرمایه فوری هست پس نیاز به عمل آوری نداره. آرد رو به همراه خمیرمایه و شکر داخل یه کاسه بریزین. بعد آب گرم رو بهش اضافه کنید. نمک رو هم بریزید و خوب ورز بدین.

این خمیر در ابتدا شله. پس نباید آرد اضافی به خوردش بدین. باید با ورز دادن اون رو لطیف کنید. من قبلا در مورد نحوه ورز دادن خمیر و توضیح درباره این که چرا خمیرها با ورز دادن لطیف میشن دادم که توصیه میکنم اون مطلب رو مطالعه کنید.

بعد از ورز دادن خمیر رو برای نیم ساعت جای گرمی استراحت بدین.

نان لانه زنبوری
نان لانه زنبوری

بعد از استراحت، خمیر نون رو باز کنید و برش هایی منظم روی اون ایجاد کنید. این کار برای راحتی شما و منظم شدن نون ها هست. وگرنه با دست هم میتونید چونه های کوچکی بگیرین و بعد بازش کنید.

نان کندویی
نان کندویی

بعد از این کار وسطش رو با هر چیزی که دوست دارین پر کنید. من از سوسیس خانگی استفاده کردم که اگر عمری باقی بود و دوست داشتین یه روز آموزشش میدم.

یا این که نه همین طور ساده گردش کنید.

نان کندوی پنیری
نان کندوی پنیری

بعد از این که داخلش رو پر کردین، گردش کنید و داخل ظرف مناسب که چرب شده و حتما باید دیواره داشته باشه بزارین. دور تا دور ظرف رو به همین ترتیب پر کنید.

برای این که روی نانها هم طلایی و برشته بشه از یه زرده تخم مرغ زده شده استفاده کنید و روی خمیرها رو رومال بزنید.

ظرف رو داخل فر بزارین و به مدت 10 تا 15 دقیقه زمان بهش بدین. حواستون باشه. ممکنه زمان کمتر یا بیشتری نیاز باشه. چون فرها با هم فرق میکنن. پس هر زمان که دیدین خمیرتون پف کرده و اطرافش طلایی شده کافیه.

بعد یکی دو دقیقه گریل رو روشن کنید تا روی نانها هم طلایی و برشته بشه.

با این میزان مواد یه عالمه نان لانه زنبوری دارین و تا یک هفته هر روز میتونید نون خوشمزه بخورین. اگر این میزان خمیر زیاده رسیپی رو نصف کنید. یا این که با اضافه اون پیتزای خوشمزه درست کنید.

اما شدیدا به همه توصیه میکنم درست کنید و نوش جان کنید.

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه «سوسیس خانگی » بدون نیاز به کاور سوسیس

«طرز تهیه سوسیس خانگی» خیلی آسونه. نتیجه کار هم خیلی خوشمزه و دلچسبه. طوری که …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 9 =