خانه / فیلم آموزشی / ورز دادن خمیر نان و استراحت خمیر

ورز دادن خمیر نان و استراحت خمیر

ورزدادن خمیر نان و شیرینی . دوستان ورز دادن خمیر در نان ها و شیرینی ها خیلی مهمه. زمانی که خمیرمایه به آرد اضافه میشه باید حتما خمیر ورز داده بشه تا گلوتن موجود در آرد باز شده و خمیر رو نرم و لطیف کنه.
عده ای متاسفانه ورز دادن رو حذف میکنن و به جاش میزان آرد بیشتری اضاف میکنن که این کار صد در صد اشتباه هست.
تا زمانی که گلوتن باز نشده خمیر چسبنده هست و به دست میچسبه.
توی فیلم میبینید که چطور با ورز دادن خمیر چسبنده به خمیری نرم و لطیف تبدیل میشه.

نحوه ورز دادن خمیر نان و شیرینی

 

لطفا توضیحات رو کامل بخونید.
.
1_ از صحت اندازه های مواد مطمئن باشید.
2_اگر خمیرمایه فوری استفاده میکنید دیگه نیاز به عمل آوری نیست و مستقیم به آرد اضافه کنید. در غیر این صورت مخمر رو با شکر و آب گرم موجود در دستور مخلوط کرده و ده دقیقه استراحت بدین تا عمل بیاد.
3_ بعد از اضافه کردن خمیرمایه و مخلوط کردن مواد میبینید که داخل خمیر کاملا چسبنده هست و روی اون ترک ترکیه. این همون مرحله ای هست که گفتم گلوتن باید باز بشه. پس گول نخورین و آرد اضافی به خوردش ندین.
4_برای ورز دادن خمیر باید حتما دستتون تمیز باشه. چون اگر خمیری به دست چسبیده باشه باعث میشه مواد به دستتون بچسبه و شما فکر کنید نیاز به آرد اضافی هست.
5_مانند فیلم خمیر رو ورز بدین. اشتباه ورز دادن خمیر به مچ دست آسیب جدی میزنه. ده دقیقه ورز بدین تا خمیر نرم و جمع بشه.
6_میبینید که خمیری کاملا نرم و لطیف دارین و از ترکهای روی اون دیگه خبری نیست. دیگه ورز دادن کافیه.
7_روی خمیر رو با سلفون یا حوله نم دار بپوشونید و بین یک تا دو ساعت استراحت بدین.
.
حالا با این خمیر نرم نون و شیرینیهای خوشمزه درست کنید.
.

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه «کیک توت فرنگی » خیلی خوشمزه

طرز تهیه «کیک توت فرنگی » خیلی خوشمزه با توجه به فصل توت فرنگی برای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت + 9 =