خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / رول ژامبون سوخاری

رول ژامبون سوخاری

رول ژامبون سوخاری یه فینگرفود خیلی خیلی خوشمزست که طرفدارهای زیادی داره و میتونه گزینه خوبی برای میهمانی ها یا جشن تولد باشه.

رول ژامبون سوخاری به روش های مختلفی درست میشهو مثلا عده ای اون رو داخل نان لوا میزارن. رول و سرخ می کنن.

عده ای دیگه هم ژامبون رو لای نان تست میزارن و باز هم رول میکنن و داخل تخم مرغ میزنن و سرخ میکنن.

اما من دوست دارم یه روش متفاوت رو ارائه کنم. روشی که تقریبا رژیمیه و نیازی به روغن برای سرخ کردن نداره. در عین حال هم ترده و هم خیلی خوشمزه.

مواد لازم برای تهیه رول ژامبون سوخاری

  • 1/2 پیمانه پودر سوخاری یا مغز نان باگت
  • ژامبون مرغ
  • پنیر ورقه ای یا پنیر پیتزا
  • 2 قاشق سوپخوری جعفری خرد شده
  • یک عدد تخم مرغ
  • پودر سیر و پاپریکا
 رول ژامبون سوخاری

رول ژامبون سوخاری

 

طرز تهیه رول ژامبون سوخاری

برای درست کردن این خوشمزه های دلبر هم میتونید از ژامبون مرغ استفاده کنید و هم از فیله مرغ. اگر از فیله استفاده می کنید کمی اون رو با بیفتک کوب بکوبید تا نرم و نازک بشه.

من همیشه آرد سوخاری رو خودم از مغز نان باگت درست میکنم. مغز نونها رو درمیارم و خشک و بعد هم آسیاب می کنم. دیگه فکر نکنم نیازی باشه که بگم ترکیب این آرد با پودر سیر و پاپریکا چه جادویی میشه!

یه دونه تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج بشه.

فر رو روی 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه.

داخل ورقه های ژامبون رو پنیر بزارین و رول کنید. از خلال دندون هم استفاده کنید تا رول ها رو محکم کنید. اما ترجیحا از فیله مرغ استفاده بشه.

چون کمی ضخامت داره و خوشمزه تر هم هست.

فیله ها رو بکوبید و با پودر سیر و نمک کمی کاور کنید. بعد داخلشون رو پنیر پیتزا یا پنیر ورقه ای بزارین. اون ها رو رول کنید و با خلال دندون فیکس کنید.

حالا رول ها رو یکی یکی داخل تخم مرغ بزنید و بعد داخل ترکیب آرد سوخاری و پودر سیر و پاپریکا بزنید.

همه رول ها رو همین طور یکی یکی آماده کنید و روی کاغذ روغنی داخل سینی فر بزارین. در آخر کار هم میتونید کمی اسپری روغن روی رول ها بزنید تا روی اونها کاملا برشته و طلایی بشه.

حالا سینی رو برای 10 دقیقه داخل فر بزارین. چون فرها با هم متفاوت هستن و ممکنه رول ژامبون شما خشک بشه پس کنار فر وایسین و بعد از 10 دقیقه چک کنید. اگر روی ژامبون ها برشته شده بود و فیله ها پخته بودن که کافیه وگرنه 5 دقیقه دیگه هم صبر کنید.

میتونید روی رول ها هم جعفری بریزید و با گوجه و سس کچاپ سرو کنید.

 

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه خمیر پیتزا، سمبوسه و پیراشکی

طرز تهیه خمیر پیتزا بسیار ساده است. خمیری که در این مطلب آموزش داده می …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − 10 =