خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / طرز تهیه «سوسیس خانگی » بدون نیاز به کاور سوسیس

طرز تهیه «سوسیس خانگی » بدون نیاز به کاور سوسیس

«طرز تهیه سوسیس خانگی» خیلی آسونه. نتیجه کار هم خیلی خوشمزه و دلچسبه. طوری که اگر یک بار این سوسیس رو بخورین دیگه حاضر نیستین لب به سوسیسهای کارخونه ای بزنین.

برای درست کردن سوسیس خانگی هیچ مشکلی وجود نداره الا یک مورد که اونم کاور سوسیس هست. کاور سوسیس رو معمولا لوازم قنادی ها دارن. اما نه همشون. گاهی اوقات باید سفارش بدین تا بیارن یا این که تموم کردن و میگن حالا حالا ها نمیاریم.

اما روشی رو که من برای تهیه سوسیس خانگی میگم نیاز به کاور سوسیس نداره و به راحتی توی خونه درست میشه و از مزش هم که دیگه نگو و نپرس!

مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی

  • یک قاشق غذاخوری آرد سفید
  • یک قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت
  • یک عدد سینه مرغ چرخ شده.
  • خامه صبحانه نصف یک پاکت.
  • نمک 1/3 قاشق چای خوری.
  • نان تست دو ورق.
  • شیر دو تا سه قاشق غذاخوری.
  • یک حبه سیر له شده.
  • سس کچاپ یک قاشق غذاخوری.
  • سفیده تخم مرغ دو عدد.

ادویه سوسیس:

  • یک قاشق مرباخوری پودر پاپریکا.
  • نمک ، پودر پیاز و پودر سیر هرکدام یک قاشق مرباخوری.
  • فلفل سیاه و قرمز تند به میزان دلخواه.
  • جوز هندی و پودر هل هر کدام 1/3 قاشق چایخوری.
سوسیس خانگی
سوسیس خانگی

طرز تهیه سوسیس خانگی بدون نیاز به کاور

نکته ای که اول کار باید بگم اینه که تمامی مواد مورد استفاده باید کاملا سرد سرد باشن. بهتره از یخچال خارج بشه و مورد استفاده قرار بگیره. اول از همه گوشت مرغ رو با درجه ریز چرخ کنید.  بعد گوشت رو داخل ظرف در دار بزارین و1 ساعت توی یخچال استراحت بدین. به هیچ عنوان تایم استراحت رو حذف نکنید.

آرد و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید و کنار دستتون بزارین.

لبه های قهوه ای دور نون تست رو برش بدین و نون رو داخل یه ظرف بزارین و روش دو تا سه قاشق شیر بریزین تا نرم بشه.

گوشت و سفیده تخم مرغ رو مستقیم از یخچال بیرون بیارین و با سس کچاپ و سیر رو داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزین. نون تست نرم شده رو هم بین دستتون بگیرین و فشار بدین تا شیر اضافی اون گرفته بشه. بعد اون رو اضافه کنید و مواد رو میکس کنید. مخلوط آرد و ادویه ها رو به همراه نمک و خامه اضافه کنید و دوباره میکس کنید.

حالا موقعی هست که باید مواد داخل کاور ریخته بشه. اما ما قرار نیست از کاور استفاده کنیم.

به جاش از فویل استفاده می کنیم.

یه فویل رو برش بدین. از اندازه ای که میخواین برای سوسیس در نظر بگیرین باید بزرگتر باشه.

مواد رو داخل فویل بریزین و فویل رو رول کنید. چون مواد کمی شل هست، اگر رول کردن سخته. دستتون رو خیس کنید و مواد رو یه گوشه جمع کنید و بعد رول کنید.

یا این که مواد رو داخل قیف بریزین و بعد روی فویل منتقل کنید.

طرز تهیه سوسیس خانگی
طرز تهیه سوسیس خانگی

سر و ته فویل رو کاملا محکم ببندید تا آب به هیچ عنوان داخل اون نفوذ نکنه.

طرز تهیه سوسیس خانگی
طرز تهیه سوسیس خانگی

 

همه مواد رو باید به همین ترتیب آماده کنید.

طرز تهیه سوسیس خانگی
طرز تهیه سوسیس خانگی

 

داخل یه قابلمه آب بریزین و فویل های پیچیده شده رو داخل اون بریزین. قابلمه رو بزارین روی حرارت و زیرش رو روشن کنید. بعد از جوش آمدن آب، 10 دقیقه بهش زمان بدین تا سوسیس شما بپزه.

بعد اجاق رو خاموش کنید و سوسیس ها رو همون طور داخل قابلمه نگهدارین تا کاملا سرد بشه.

 

کاور سوسیس
کاور سوسیس

اینم پخته شده سوسیس خانگی.

سوسیس خانگی
سوسیس خانگی

در نهایت هم سرخش کنید یا روی منقل کبابش کنید و نوش جان کنید.

حالا با خیال راحت هی بشینید و سوسیس بخورین!

درباره article

حتما ببینید

مرغ کرانچی رستورانی

مرغ کرانچی رستورانی ترد و خوشمزه

مرغ کرانچی رستورانی خیلی خیلی ترد و خوشمزه هست و بدون شک میتونه نظر موافق …

7 نظرات

  1. دستتون درد نکنه. رسیپی آسونی داره. ممنون

  2. سلام. خسته نباشید. من این سوسیس رو درست کردم عالی شد. ممنون

  3. سلام – عالی بود ممنونم
    کالباس خانگی هم در صورت امکان آموزش بدین
    مچکرم

  4. اگرچه من با سوسیس و کالباس بطور کلی مخالف هستم اما نوع خونگیش خیلی بهتر و سالمتره
    ممنون

  5. سلام
    از قدیم میگفتن سوسیس گوشت سگ هست حالا راست و دروغشو نمیدونم اما بهر حال این جمله توی ذهن ما از همون بچگی نقش بسته و دیگه پاک بشو هم نیس؛ به همین خاطر یه جورایی به اسم سوسیس آلرژی پیدا کردم و ازش متنفرم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + نه =