خانه / نان و شیرینی / طرز تهیه کیک خرمای خوشمزه

طرز تهیه کیک خرمای خوشمزه

طرز تهیه کیک خرمای خوشمزه راحت تر از او چیزی هست که فکرش رو بکنید. کیک خرما علاوه بر خوشمزه بودن خیلی هم مقویه. با توجه به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان کیک خرما میتونه گزینه خیلی خوبی باشه برای افرادی که کم خونی و یا روزه اولی توی خونه دارن.

برای داخل این کیک هم میتونید به سلیقه خودتون از گردو، بادام و یا کشمش استفاده کنید. من ساده درست کردم. یه نکته دیگه هم این که هم میشه خرما رو پروه کرد و هم میشه به صورت ریز خرد کرد . در صورتی که خرما پوره بشه رنگ کیک تیره میشه. اما اگر خرمای ریز شده استفاده کنید رنگ کیک تغییر نمیکنه.

خوب بریم سراغ طرز تهیه کیک خرمای خوشمزه

مواد لازم

  • تخم مرغ دو عدد.
  • شکر 1/2 پیمانه.
  • خرمای هسته گرفته دو پیمانه.
  • گلاب 1/4 پیمانه.
  • شیر 1 پیمانه.
  • روغن 1/2 پیمانه.
  • جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری.
  • بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری.
  • آرد 1/5 پیمانه.
  • دارچین 1 قاشق چای خوری.
طرز تهیه کیک خرمای خوشمزه
طرز تهیه کیک خرمای خوشمزه

 

طرز تهیه کیک خرمای خوشمزه

اول از همه فر رو روی درجه 180 روشن کنید تا گرم بشه.

خرما ها رو هسته بگیرید و داخل یه ظرف بریزین. میتونید از خرمای مونده شده هم استفاده کنید. برای این کیک نیازی نیست خرمای تازه استفاده بشه.

1/2 پیمانه گلاب رو روی خرما بریزین و روی حرارت کم بزارین. خرما که داغ شد با چنگال خرما رو هم بزنید تا پوره مانند بشه یا این که میکش کنید.

آرد، بکینگ پودر، دارچین و جوش شیرین رو با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.

شکر و تخم مرغ رو با همزن در حد 3-4 دققیه بزنید تا کرم رنگ و حجمش دو برابر بشه.

حالا شیر و روغن مایع رو به تخم مرغ اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

خرمای نرم شده و اضاف کنید و بازم در حد مخلوط شدن هم بزنید.

دیگه نیازی به همزن نیست. آرد رو اضاف کنید و با لیسک مواد رو کاملا مخلوط کنید.

حالا اگر از مغزیجات میخواین استفاده کنید در این مرحله اونها رو به مواد اضاف کنید.

کف قالب رو کاغذ روغنی بزارین و مواد رو داخل قالب بریزین.

روی کیک رو هم میتونید کنجد یا بادام  گردو بریزید.

بعد قالب رو داخل فر به مدت 40 تا 45 دقیقه بزارین. اما با توجه به متفاوت بودن دمای فرها توصیه میکنم بعد از 40 دقیقه با یه خلال کیک رو چک کنید. اگر بهش کیک نچسبید بیرون بیارین و بزارین سرد بشه.

نکته: کیک رو وقتی کاملا سرد سرد شد سرو کنید. تا زمانی که گرم باشه حالت چسبندگی داره و شما فکر میکنید وسطش خام و نپخته هست.

ببینم چکار می کنید. اگر توی ماه رمضان درست کردین حتما یادی از من کنید.

کیک خرما بدون فر

دوستان عزیزم کیک خرما رو بدون فر هم میشه درست کرد. من قبلا آموزش کیک شکلاتی بدون فر رو توی سایت و پیج اینستاگرام گذاشتم. لینکش رو براتون میزارم. مراحل آماده کردن مایه کیک رو که تموم کردین مثل اون آموزش مواد رو داخل قابلمه بریزین و روی گاز بزارین.

نکته: باید روی شعله حتما زیر دیگی یا شعله پخش کن باشه و روی قابلمه هم دمکنی بزارین.

طرز تهیه کیک شکلاتی روی گاز (پخت کیک در قابلمه)

درباره article

حتما ببینید

باترمیلک چیست

باترمیلک چیست و روش درست کردن باتر میلک در خانه

حتما شما هم مثل من به تازگی در خیلی از دستورهای آشپزی با ماده ای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − هفده =