خانه / نان و شیرینی / دسر / « دسر ساده » و خوشمزه مناسب برای ماه رمضان

« دسر ساده » و خوشمزه مناسب برای ماه رمضان

دسر ساده . این دسر ساده در عین ساده بودن از اون دسته از دسرهایی هست که بینهایت خوشمزست و برای سفره افطار مناسبه . علاوه بر این که رنگ و لعابی زیبا به سفره افطار و سحری میده خیلی هم مقوی و پر خاصیته.

ان نکته رو هم باید اول کار بگم که اگر یک قاشق زعفران دم کرده غلیظ به این دسسر ساده اضاف بشه اون موقع تبدیل به دسر زعفونی میشه.

این دسر رو هم میتونید قالبی درست کنید و هم تک نفره. اگر داخل قالب ژله بریزین کاملا قالبی بیرون میاد و طرح زیبایی میگیره.

مواد لازم برای تهیه دسر زعفرانی

  • شیر سه لیوان.
  • شکر یک لیوان.
  • آب سرد نصف لیوان.
  • پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری سر پر.
  • زعفران یک قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
  • خامه صبحانه نصف بسته.
  • وانیل نصف قاشق چایخوری.
  •   گلاب سه قاشق غذاخوری .
دسر ساده
دسر ساده

طز تهیه دسر ساده برای ماه رمضان

همین اول کار آب سرد رو داخل کاسه ای بریزین و دوتا قاشق سرپر پودر ژلاتین رو روی آب سرد بپاشین. همش نزنید و کاسه رو روی بخار آب کتری بزارین. خودش حل  و شفاف میشه . بعد از این که حل شد بزارینش کنار خنک بشه .
س‌ه لیوان شیر و یک لیوان شکر رو با هم مخلوط کنید و اگر دسر زعفرونی میخواین یک قاشق زعفرون رو هم در این مرحله اضاف کنید. من دسر ساده درست کردم و زعفرون بهش نزدم.

حالا مخلوط شیر و شکر رو روی حرارت بزارین و صبر کنید تا شیر دو سه جوش بزنه و شکر کاملا حل بشه. زمانی که زیرش رو خاموش کردین وانیل و گلاب رو اضافه کنید اینجوری عطر وانیل و گلاب توی دسر باقی میمونه.

حالا میریم سراغ شیر .. ما به سه لیوان شیر نیاز داریم .
نصف یه پاکت خامه صبحانه (از همین پاکت صورتی ها) رو داخل یه کاسه بریزین و یه قاشق از مخلوط شیر و شکر بهش اضاف کنید. با این کار خامه رو با مواد هم دما میکنید و اینجوری خامه نمیبره. قاشق قاشق مواد رو داخل خامه بریزین و هم بزنید. وقتی خامه رقیق شد اون موقع برزینش داخل ظرفی که شکر و شیر داخلش هست.  در آخر ژلاتین که خنک شد به مواد اضافه بشه و خوب با هم ترکیب کنید.

حالا اگر تک نفره میخواین سرو کنید که مواد رو داخل جام یا لیوان و … بریزین. اگر هم میخواین قالبی باشه که کمی قالب رو چرب کنید و مواد رو داخل قالب بریزین. قالب رو حداقل 6 ساعت و یا از شب تا صبح داخل یخچال بزارین.

هر موقع خواستین دسر رو از قالب خارج کنید، اول دورش رو با چاقو کمی آزاد کنید و بعد ده ثانیه داخل آب ولرم بزارین ، راحت برمی گرده.

یه دسر ساده اما با طعم بستنی سنتی و بینهایت دلچسب و خوشمزه.

‌❤ممنون از همه دوستای نازنینم که وجودتون همیشه انرژی بخشه.

 

درباره article

حتما ببینید

دسر تابستانی

دسر تابستانی (ترافل میوه) بدون نیاز به فر و پخت و پز

دسر تابستانی انواع و اقسام مختلفی داره که با کرم های مختلفی درست میشه. من …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − یازده =