خانه / رژیم غذایی / رژیم غذایی ماه رمضان / کوکوی هویج و گشنیز خوشمزه، ساده و سریع

کوکوی هویج و گشنیز خوشمزه، ساده و سریع

کوکوی هویج از اون دسته از غذاهایی هست که علاوه بر خوشمزه بودن بسیار سریع هم آماده میشه و چون بدون گوشت هست میتونه در دسته غذای گیاهی قرار بگیره.

با توجه به این که دیگه ماه مبارک رمضان شروع شده و بسیاری از افراد به دنبال پیشنهاد غذا برای افطاری و سحری هستند، « کوکوی هویج »میتونه در منوی افطار ماه مبارک رمضان قرار بگیره.

رژیم غذایی ماه رمضان

پس بریم برای طرز تهیه کوکوی هویج خوشمزه.

مواد لازم برای تهیه کوکوی هویج

  • یک عدد سیب زمینی.
  • یک عدد هویج.
  • یک دسته کوچک گشنیز یا چند برگ اسفناج.
  • یک حبه سیر.
  • یک عدد تخم مرغ.
  • یک قاشق آرد یا دو قاشق پودر سوخاری.
  • نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز.
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل.
  • یک عدد پیازچه یا یک پیاز کوچک.
کوکوی هویج
کوکوی هویج

طرز تهیه کوکوی هویج و گشنیز

اول از همه گشنیز رو پاک کنید، بشورید و خرد کنید. به جای گشنیز از اسفناج و جعفری هم میشه استفاده کرد. اما گشنیز و سیر هارمونی عجیبی با هم دارن.

سیب زمینی رو بشورین و داخل یه قابلمه بزارین. حرارت رو روشن کنید و صبر کنید تا آب به جوش بیاد. بعد 5 دققیه زمان بگیرید و بعد از این مدت حرارت رو خاموش کنید.

این کار برای اینه که سیب زمینی از حالت خامی کامل بیرون بیاد و آب نندازه. اگر وقت ندارین و یا دوست ندارین میتونید سیب زمینی رو خام استفاده کنید. منتهی بعد از رنده کردن باید فشارش بدین تا آبش گرفته بشه.

سیب زمینی رو رنده کنید. هویج خام رو هم رنده کنید و آبش رو بگیرین.

پیازچه رو هم خرد کنید. هم قسمت سبز و هم قسمت سفیدش. اگر ندارین از یدونه پیاز کوچیک استفاده کنید. رنده کنید و آبش رو بگیرین.

همه مواد رو داخل یه کاسه بریزین و تخم مرغ رو بهش اضاف کنید.

آرد و نمک و فلفل و زنجبیل و سیر هم اضافه بشه.

همه مواد رو با هم مخلوط کنید.

بعد تابه رو روی حرارت بزارین و داخلش روغن بریزین. بعد از این که روغن داغ شد، قاشق قاشق مواد رو داخل تابه بریزین و سرخ کنید.

کوکوی هویج خوشمزه رو با سس تارتار ، سس کچاپ ، سس رنچ و یا هر سس دیگه ای که دوست دارین سرو کنید.

شما چه پیشنهادی برای افطار دارین؟

ممنون از همراهی همه شما عزیزان.

اینستاگرام ایران پخت

درباره article

حتما ببینید

راز سرخ کردن بادمجان با روغن کم

راز سرخ کردن بادمجان با روغن کم

راز سرخ کردن بادمجان با روغن کم چیه؟ بهترین روش سرخ کردن بادمجان با کمترین …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + 17 =