خانه / مربا، ترشی و سس / طرز تهیه شربت زولبیا بامیه بدون گلوکز (شربت بار)

طرز تهیه شربت زولبیا بامیه بدون گلوکز (شربت بار)

طرز تهیه شربت زولبیا بامیه بدون گلوکز (شربت بار). وقتی ماه رمضان از راه میرسه، بساط زولبیا بامیه پهن میشه و اگر کدبانوی خوبی باشین دوست دارین خودتون این شیرینی های خوشمزه رو در منزل درست کنید. اگر توی گوگل یا اینستاگرام سرچ کنید بامیه یا زولبیا، انواع و اقسام عکس های زیبا و متنوع با دستورات مشابه دیده میشه.

چیزی که بین همه این آموزش ها مشترکه اینه که همشون شربت بار یا همون شربت زولبیا بامیه میخوان و همه شربت ها هم احتیاج به گلوکز دارن. شاید شرایطی پیش بیاد که یهوتصمیم به درست کردن این شیرینی ها بگیرین ولی گلوکز یا جوهر لیمو در منزل نداشته باشین. این نباید باعث بشه که شما به خواستتون نرسین. بنابراین من امروز آموزش میدم که چطور راحت و بی دردسر در منزل شربت بار درست کنید اونم بدون گلوکز!

برای درست کردن شربت زولبیا بامیه بدون گلوکز باید با دقت همه مراحل رو پیش برین و نکات رو مو به مو رعایت کنید.

طرز تهیه شربت زولبیا بامیه بدون گلوکز
طرز تهیه شربت زولبیا بامیه بدون گلوکز

طرز تهیه شربت زولبیا بامیه بدون گلوکز (شربت بار)

  • آب دولیوان.
  • شکر سه لیوان.
  • گلاب یک چهارم لیوان .
  • جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری اگر نداشتید دو قاشق آب لیمو طبیعی بزنید. من از آبلیمو استفاده کردم
  • عسل یک قاشق غذاخوری.

 

اول از همه داخل یه قابلمه کوچیک یا شیرجوش آب رو بزارین تا ریز جوش بزنه و حباب های ریز ریز بزنه.

بعد باید جوهر لیمو یا آبلیمو رو اضافه کنید. من خودم آبلیمو ریختم.

حالا شکر رو اضافه کنید و به هیچ عنوان هم نزنید. دوستان هم نزدن شربت بسیار مهمه. پس لطفا رعایت کنید.

کم کم شکر شروع میکنه به حل شدن و در کمترین زمان کاملا حل میشه. زیر حرارت رو کم کنید و اجازه بدین بجوشه.

زعفران وگلاب و عسل رو اضافه کنید. فرقی نداره زعفران پودری یا دم کرده . حرارت شعله مهمه. اگر زیاد باشه آب تبخیر میشه وبعد شیرینی شما شکرک میزنه و اگر کم باشه باعث میشه بعد شیرینی خمیری بشه.

شعله رو کم کنید تا شربت قوام بیاد. حدود دوازده تا پانزده دقیقه باید طول بکشه تا شربت بار قوام بیاد.

زمانی که آبب میجوشه ذرات شکر به دیواره میچسبه و خودش یکی از دلایل شکرک زدن شربت هست. برس شیرینی پزی رو خیس کنید و هر دوسه دقیقه یک بار دیواره ظرف رو تمیز کنید.

برای تست کردن قوام مناسب شربت، مقداری از اون رو داخل یه نعلبکی، کاسه و یا قاشق بریزین و بصورت چرخشی سرد کنید آگر شربت کند حرکت کرد یعنی آمادست. یا این که مقداری از شربت رو بین دو انگشت تست کنید وقتی حالت چسبندگی داشت کافیه گاز رو خاموش کنید.
شهد باید از عسل کمی روانتر باشه دیگه کار تمامه. حالا صبر کنید تا شربت در دمای محیط بمونه و سرد بشه.

اگر شربت زیادی قوام اومده بود ویا شکرک زد  ،1/4 لیوان آب جوش بهش اضافه کنید بزارید رو گاز تا به آرامی چند جوش بزنه وگاز رو خاموش کنید.

اگر شربت زیاد درست کردین اضافی اون رو داخل فریزر تا چند ماه میتونید نگه دارین.

 

درباره article

حتما ببینید

سس تافی

سس تافی

سس تافی یه سس بسیار بسیار خوشمزه هست که برای تزیین انواع کیک، کاپ کیک، …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 2 =