خانه / نان و شیرینی / کیک شکلاتی بدون آرد باعطر لیمو و بسیار خوشمزه

کیک شکلاتی بدون آرد باعطر لیمو و بسیار خوشمزه

کیک شکلاتی بدون آرد برای اون دسته از عزیزانی که دارای رژیم بدون گلوتن هستند و یا بیماری سلیاک و ممنوعیت استفاده از گلوتن دارن خیلی خیلی مناسبه.

کیک شکلاتی بدون آرد خیلی خیلی خوشمزست و عطر لیموی موجود در اون بینهایت خوشمزه ترش کرده.

مواد لازم

  • 65 گرم شکلات تلخ.
  • 75 گرم کره.
  • 3 عدد تخم مرغ درشت.
  • 125 گرم شکر (کمی کمتر از نصف پیمانه)
  • 1 قاشق چایخوری وانیل.
  • 50 گرم پودر بادام. (حدود نصف پیمانه)
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو.
  • 1 عدد لیموسبز.
کیک شکلاتی بدون آرد
کیک شکلاتی بدون آرد

طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

اول از همه فر رو روی 180 درجه روشن کنید تا گرم بشه. ترجیحا از قالب کمربندی استفاده کنید تا موقع بیرون آوردن با مشکل مواجه نشین.

در صورتی که قالب کمربندی ندارید، از روغن جداکننده استفاده کنید و دیواره رو چرب کنید.

کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی بزارین و قالب رو کنار بزارین.

شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید و موقعی که گرم شد کره رو داخلش بندازین تا کره هم ذوب بشه.

کیک شکلاتی
کیک شکلاتی

زمانی که کره و شکلات ذوب شدن از روی حرارت بردارین تا کمی از حرارت بیفتن.

کیک بدون آرد
کیک بدون آرد

 

حالا تخم مرغ ها رو به همراه شکر و وانیل حدود سه چهار دقیقه بزنید تا کاملا حجیم و کم رنگ بشه.

بعد پودر بادام رو با پودر کاکائو مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.

کیک بدون آرد
کیک بدون آرد

در حد مخلوط شدن هم بزنید.

بعد از این، مخلوط کره و شکلات رو اضافه کنید.

با لیسک آروم هم بزنید. پوست یه لیموترش رو هم رنده کنید و به مواد اضافه کنید.

کیک بدون ارد
کیک بدون ارد

حالا مواد رو داخل قالب بریزین و قالب رو به مدت 45 دقیقه داخل فر بزارین. من داخل قالب 23 سانتی ریختم.

از اونجایی که بارها توصیه کردم، پس بعد از 30 دقیقه با یه سیخ چوبی کیک رو تست کنید و اگر پخته بود فر رو خاموش کنید و قالب رو بیرون بیارین.

اجازه بدین سه چهار دقیقه بگذره و کیک کمی از حرارت بیفته و بعد یه سینی یا یه حوله تمیز روی کیک پهن کنید تا هوا به داخلش نفوذ نکنه.

کیک چون آرد نداره، بعد از پخت کمی پفش میخوابه و روش ممکنه ترک بخوره. این کاملا طبیعیه و مشکلی نداره.

زمانی که کیک کاملا سرد سرد بشه خودش از دیواره ها جدا میشه و اون وقت موقع برش زدن کیکه.

یه کیک خوشمزه با بافت نرم و مرطوب و شکلاتی!

منبع رسیپی: Nigella

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه کیک خرمای خوشمزه

طرز تهیه کیک خرمای خوشمزه راحت تر از او چیزی هست که فکرش رو بکنید. …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × دو =