خانه / نان و شیرینی / دسر / موس هندوانه بسیار خوشمزه و مناسب برای تابستان

موس هندوانه بسیار خوشمزه و مناسب برای تابستان

موس هندوانه از اون دسرهای خوشمزه ای هست که به محض ورود هندوانه به بازار دیگه نمیشه درستش نکرد. به دلیل وجود خامه خیلی خوشمزست و میتونه برای پذیرایی از میهمان مناسب باشه.

با توجه به این که چند سالی هست که ماه رمضان توی فصل گرما افتاده، موس هندوانه برای وعده افطار هم گزینه خوبیه.

خیلی از دوستان در اینستاگرام به من پیام دادن و درخواست دسرهای ساده و ارزان رو داشتن. این دسر یکی از اون دسرهای ساده و ارزان هست که میتونید درست کنید و از خوردنش لذت ببرین.

موس ها رو به دو صورت میشه سرو کرد. یا این که بیس زیر موس رو کیک تشکیل بده و یا این که موس رو به صورت تک نفره و ساده در ظرف یکبار مصرف سرو کنید.

من برای این که میخواستم ساده و در دسترس باشه، تک نفره و بدون کیک آموزش میدم.

مواد لازم برای تهیه موس هندوانه

  • 5 قاشق غذاخوری ژله هندوانه.
  • یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین.
  • یک قاشق غذاخوری پودر کاسترد یا یک و نیم قاشق غذاخوری پودر نشاسته ذرت.
  • دو قاشق غذاخوری شیر.
  • 1/2 پیمانه آب.
  • 1/4 پیمانه پوره هندوانه.
  • 1 قاشق چایخوری وانیل.
  • 1/2 پیمانه خامه شیرین شده.
موس هندوانه
موس هندوانه

 

طرز تهیه موس هندوانه

همین اول کار باید پوره هندونه درست کنید.

موس هندوانه
موس هندوانه

چند برش از هندونه رو داخل مخلوط کن بریزین و چند پالس بزنید تا هندونه پوره بشه.

بعد 5 قاشق ژله هندونه رو  درون آب جوش بریزین.

پودر کاسترد یا نشاسته ذرت رو هم با دو قاشق شیر مخلوط کنید. هم بزنید تا کاملا باز بشه.

موس
موس

پودر ژلاتین رو روی پوره هندونه بپاشین. پوره رو داخل یه ظرف منتقل کنید و روی حرارت بزارین.

حالا مخلوط شیر و کاسترد رو داخل ظرف حاوی ژله بریزین. بعد همه این مخلوط رو به ظرف محتوی پوره هندونه منتقل کنید.

زمانی که مواد به صورت کامل با هم یکدست شدند، ظرف رو از روی حرارت بردارین. معمولا به محض گرم شدن کاملا یکدست میشه. نیازی به جوشیدن مواد نیست.

وانیل رو هم اضافه کنید.

 

دسر
دسر

حالا باید صبر کنید تا مواد از حرارت بیفته و سرد بشه. بعد نوبت اضافه کردن خامه هست.

نکته: اگر خامه شیرین شده ندارین، از خامه صبحانه استفاده کنید و در این صورت باید 1/2 پیمانه شکر هم به پوره هندوانه اضاف کنید.

دسر هندوانه
دسر هندوانه

دسر آماده شده رو در ظرف های تکنفره یا جام بریزین و درون یخچال قرار بدین. اجازه بدین یک شب تا صبح بمونه و بعد استفاده کنید.

 

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه حلوا بدون شکر

طرز تهیه حلوا بدون شکر و خرما

طرز تهیه حلوا بدون شکر و خرما شاید به نظر عجیب برسه. اما این روزها …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + هفده =