خانه / نان و شیرینی / دسر / مشکوفی قالبی یه دسر مازندرانی خوشمزه برای ماه رمضان

مشکوفی قالبی یه دسر مازندرانی خوشمزه برای ماه رمضان

مشکوفی یا مشکافی یه دسر خیلی خوشمزه هست که اصالتا مربوط به شمال ایران و مازندران و پای ثابت سفره های سحر و افطاری هست. مشکوفی طعم بسیار لذیذی داره و یه چیزی شبیه به دنت هست. هم میشه قالبی اون رو سرو کرد و هم در ظرف های تک نفره که در ادامه توضیحات کامل رو میدم.

مواد لازم

  • 2 لیوان شیر.
  • 1/2 لیوان آب سرد.
  • 1/2 لیوان گلاب.
  • 4 قاشق سوپخوری نشاسته گل.
  • 1/2 لیوان شکر.
  • یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده در صورت تمایل.
  • 1/2 قاشق چایخوری وانیل.
مشکوفی
مشکوفی

طرز تهیه مشکوفی خوشمزه

این نکته ای رو که میخوام بگم برای همه دسرهای که نشاسته دارن کابرد داره و باعث میشه بوی بد نشاسته گرفته بشه. میزان نشاسته ای رو که دارین داخل کاسه بریزین و مقداری آب روی اون بریزین تا روی نشاسته ها رو بگیره.

پنج شش دقیقه رهاش کنید. بعد آب زلال روی اون رو تخلیه کنید. این آب در واقع ترشاب نشاسته هست و دیگه دسر شما بو نمیده.

نشاسته ای که ته نشین شده رو داخل یه قابلمه با آب و شکر و شیر مخلوط کنید. هم بزنید تا نشاسته باز بشه و کمی شکر حل بشه.

قابلمه رو روی حرارت کم قرار بدین و از همون ابتدا شروع کنید به هم زدن.

اگر هم زدن رو متوقف کنید، نشاسته ته میگیره و بوی سوختگی به دسر میده. زمانی که داشت غیظ می شد گلاب و زعفران و وانیل رو اضاف کنید. اگر دوست دارین ساده باشه نیازی به زعفران نیست و همین طور سفید درست کنید.

مواد رو هم بزنید تا کاملا غلیظ بشه و به غلظت ماست چکیده برسه.

حالا مواد رو داخل قالب یا ظرف تک نفره بریزین. اگر قالبتون سیلیکونی هست که نیازی به چرب کردن نداره. اما اگر قالب پلاستیکی دارین با یه پنبه روغنی کمی قالب رو چرب کنید.

مواد رو داخلش بریزین و حداقل شش ساعت داخل یخچال بزارین.

زمان خارج کردن با چاقوی نوک تیز، لبه های دسر رو جدا کنید و دسر رو در ظرف سرو برگردونید.

اینم مشکوفی قالبی

مشکوفی
مشکوفی

 

درباره article

حتما ببینید

پودینگ توت فرنگی

پودینگ توت فرنگی با پودر ژله یک دسر زیبا و شیک و مجلسی

پودینگ توت فرنگی یه دسر چشم نواز و زیبا برای پذیرایی از مهمونهاست. این پودینگ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 4 =