خانه / فیلم آموزشی / طرز تهیه پنیر ریکوتا با فیلم آموزشی مرحله به مرحله

طرز تهیه پنیر ریکوتا با فیلم آموزشی مرحله به مرحله

طرز تهیه پنیر ریکوتا خیلی ساده هست. دوست دارم قبل از این که آموزش رو شروع کنم کمی در مورد پنیر ریکوتا توضیح بدم.

پنیر Ricotta در اصل یه پنیر سبک، نرم و لطیف ایتالیایی هست که در اصل از وی یا همون آب پنیر درست میشه. اما خوب با شیر هم درستش می کنن. 

کاربرد پنیر ریکوتا زیاده. هم میشه به عنوان صبحانه یا عصرانه با نون خورده بشه و هم در بیشتر چیزکیکها، غذاها و دسرها مورد استفاده قرار میگیره.

پس اگر طرز تهیه پنیر ریکوتا رو دوست دارین این آموزش رو از دست ندین.

طرز تهیه پنیر ریکوتا
طرز تهیه پنیر ریکوتا

 

موادی که نیاز دارین:

  • 4 لیوان شير 
  • یه پاکت خامه صبحانه معادل 200 ميلي ليتر
  • 3 قاشق غذاخوری سركه يا آبليموی تازه ( جایگزین نصف قاشق چایخوری كرم تارتار)
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک که قابل حذف شدنه.
طرز تهیه پنیر ریکوتا
طرز تهیه ریکوتا

طرز تهیه پنیر ریکوتا با ساده ترین روش

اول از همه شیر رو داخل یه قابلمه بریزین و روی حرارت قرار بدین. کمی که گرم شد، مقداری از اون رو با خامه مخلوط کنید تا خامه با شیر همدما بشه و نبره.

بعد خامه رو هم به شیر توی قابلمه اضاف کنید. نمک هم بریزید و اگر دوست ندارین حذفش کنید.

اگر دماسنج دارین که صبر کنید تا دما به 90 درجه برسه. اما اگر دماسنج ندارین همین که شیر به نقطه جوش رسید کفایت میکنه.

قابلمه رو از روی حرارت بردارین. آبلیموی تازه یا سرکه رو اضاف کنید. تاکید می کنم که از آبلیموی تازه استفاده کنید. من خودم سرکه سفید رو ترجیح میدم چون به نظرم با آبلیمو پنیر کمی ته مزه لیمو میگیره.

مواد رو با هم زدن مخلوط کنید و 4-5 دقیقه همینجور به حال خودش رهاش کنید.

حالا یه صافی روی سر یه کاسه یا قابلمه کوچک بزارین و روی صافی رو با پارچه تمیزی بپوشونید.

مواد داخل قابلمه رو داخل پارچه خالی کنید. دیگه نباید دستش بزنید. به هیچ عنوان فشارش هم ندین.

صبر کنید تا بش کاملا تخلیه بشه.

آب پنیر باقیمونده رو هم دور نریزین. این آب خیلی کاربرد داره و ساده ترینش اینه که برای شفاف سازی پوست مورد استفاده قرار میگیره.

اگر ریکوتای نرم دوست دارین یک ساعت کفایت میکنه. اما اگر دوست دارین پنیر ریکوتا سفت باشه و قابل برش زدن باشه دو ساعت صبر کنید.

حالا دیدین طرز تهیه پنیر ریکوتا چقدر راحته؟

به امید خدا یه خوراک بادمجان بینهایت خوشمزه هم با پنیر ریکوتا اموزش میدم.

درباره article

حتما ببینید

ورز دادن خمیر

ورز دادن خمیر نان و استراحت خمیر

ورزدادن خمیر نان و شیرینی . دوستان ورز دادن خمیر در نان ها و شیرینی ها …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 16 =