خانه / فیلم آموزشی / طرز تهیه پنیر ماسکارپونه به همراه فیلم آموزشی مرحله به مرحله

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه به همراه فیلم آموزشی مرحله به مرحله

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه خیلی راحته و نتیجه کار هم خیلی خوشمزست. همون طور که میدونید پنیر ماسکارپونه ( Mascarpone یه پنیر خامه ای خوشمزست که هم به عنوان صبحانه خورده میشه و هم برای درست کردن تیرامیسو و انواع چیز کیکها کاربرد داره. 

مطمئنا ماسکارپونه ای که توی خونه درست میشه هم مزه بهتری داره و هم از نظر سلامت مطمئن تره. از اونجایی که هدف من اینه که آشپزی آسان و جذاب و سالم رو به همه معرفی کنم تصمیم گرفتم طرز تهیه پنیر ماسکارپونه رو آموزش بدم.

قبلا هم طرز تهیه پنیر ریکوتا رو اموزش دادم که دیدن اون هم خالی از لطف نیست.

مواد لازم:

  • خامه صبحانه 400 ميلی ليتر
  • سركه سفيد یک قاشق غذاخوری (جایگزین یک قاشق آبلیمو تازه یا 1/4 قاشق چایخوری کرم تارتار)
طرز تهیه پنیر ماسکارپونه
طرز تهیه پنیر ماسکارپونه

طرز تهیه پنیر ماسکارپونه

 

توی مواد اولیه دیدین که فقط با خامه و یه عامل اسیدی چقدر راحت میشه پنیر ماسکارپونه درست کرد. برای درست کردن این پنیر اصلا از شیر استفاده نمیشه. همین خامه های معمولی موجود در بازار کار رو راه میندازن.

خوب شروع میکنیم.

اول از همه خامه رو درون ظرف مناسبی بریزین.

برای درست کردن ماسکارپونه زمانی باید عامل اسیدی اضافه بشه که دمای خامه به 190 درجه رسیده باشه. اما ممکنه همه شما عزیزان دماسنج آشپزی در دسترس نداشته باشین. برای همین به این روش عمل کنید.

یه قابلمه اب رو روی حرارت بزارین و صبر کنید تا جوش بیاد. زیر حرارت رو کم کنید تا آب ریز ریز قل بزنه. بعد ظرف حاوی خامه رو روی اون بزارین. درست مثل موقعی که میخواین شکلات رو ذوب کنید.

از زمانی که ظرف رو روی بخار آب گذاشتین حدود یک ربع زمان بگیرین. معمولا با حرارت کم 15 دقیقه ای به دمای 190 میرسین.

حالا دیگه نوبت اضافه کردن سرکه یا آبلیمو و یا کرم تارتار هست. دقت کنید میونشون یا گذاشتم. یهو نرین همه رو با هم قاطی کنید!!!!

زمان که عامل اسیدی اضافه میشه، خامه سفت میشه.

دیگه زیر حرارت رو خاموش کنید. چند دقیقه صبر کنید تا از حرارت بیفته. بعد یه صافی روی دهانه یه ظرف بزارین. دو تا پارچه تمیزی رو روی اون پهن کنید و خامه رو داخل پارچه منتقل کنید.

یه بشقاب یا یه سلفون روی پنیر بزارین و ظرف رو به یخچال منتقل کنید.

حالا بسته به این که چقدر دوست دارین پنیرتون سفت بشه باید صبر کنید. 24 ساعت بزارین ظرف داخل یخچال بمونه. نکته مهمش هم اینه که به هیچ عنوان خامه رو فشار ندین به این امید که آبش زودتر تخلیه بشه. بزارین خودش میزان آبی رو که داره پس بده.

به همین سادگی ماسکارپونه خوشمزه ما آماده شده!

نکات مهم:

اگر دماسنج داريد ديگه نياز نيست خامه رو به شيوه غير مستقيم حرارت بديد. ظرف حاوی خامه رو مستقیم روی شعله بزارین و یکی دو دقیقه بعد دما به 190 درجه میرسه.

ماسكارپونه رو در ظرف در بسته چندين روز در یخچال میشه نگهداری کرد. اما دقت كنيد هوا نبينه و در ظرف كيپ باشه كه بوي يخچال رو جذب نكنه. 

بهتره این پنیر رو تازه تازه استفاده کنید و از فریز کردنش خودداری کنید.

درباره article

حتما ببینید

ورز دادن خمیر

ورز دادن خمیر نان و استراحت خمیر

ورزدادن خمیر نان و شیرینی . دوستان ورز دادن خمیر در نان ها و شیرینی ها …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − 1 =