خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / خوراک بادمجان پنیری بسیار خوشمزه با فیلم آموزشی طرز تهیه

خوراک بادمجان پنیری بسیار خوشمزه با فیلم آموزشی طرز تهیه

خوراک بادمجان پنیری از اون دسته از خوراکهایی هست که علاوه بر لاکچری بودن اشتهای هر کسی رو تحریک میکنه و خوب به دلیل وجود پنیرهای مختلفی که داره بسیار خوشمزه هست.

اگر شما هم به دنبال تنوع در آشپزی هستید و دوست دارید غذاهای جدید رو آموزش ببینید، توصیه میکنم این اموزش رو ببینید و خوراک بادمجان پنیری رو درست کنید و از خوردنش لذت ببرین.

خوراک بادمجان پنیری
خوراک بادمجان پنیری

مواد لازم برای پخت بادمجان پنیری

  • بادمجان ورقه شده
  • نمک و فلفل سیاه
  • سس مارینارا
  • سه قاشق غذاخوری روغن
  • 1/3 پیمانه پنیر ریکوتا
  • یک عدد تخم مرغ
  • یکی دو قاشق ریحان خرد شده
  • رنده پوست لیمو کمی
  • سه قاشق پنیر پارمسان
  • 200 گرم پنیر موزارلا

قبل از هر چیز باید دو نکته رو توضیح بدم:

اول این که من قبلا در این پست طرز تهیه سس مارینارا رو توضیح دادم. اگر حوصله درست کردنش رو ندارین از رب گوجه رقیق شده یا گوجه رنده شده و تفت داده شده هم میتونید استفاده کنید.

دوم این که طرز تهیه پنیر ریکوتا رو با فیلم آموزش دادم.

 

طرز تهیه خوراک بادمجان پنیری

اول از همه بادمجان ها رو ورقه کنید. همون طور که توی فیلم مشخصه ضخامت بادمجانها رو کم نگیرید و از شیرین بودن اونها مطمئن باشید.

داخل سینی فر کاغذ روغنی بزارین و بادمجانهای ورقه شده رو داخل سینی بزارین. روشون رو کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. سه قاشق روغن هم روی اونها بریزید و سینی رو به مدت 10 دقیقه در فر 220 درجه قرار بدین.

اگر حرارت فرتون زیاده اون رو روی 190 یا 200 درجه تنظیم کنید.

داخل یه کاسه 1/3 پیمانه پنیر ریکوتا رو به همراه تخم مرغ، ریحان خرد شده، نمک و فلفل سیاه، رنده پوست لیمو و اگر به بوی تخم مرغ حساس هستید کمی پودر سیر مخلوط کنید.

سه قاشق پنیر پارمسان هم بریزین و مواد رو با هم مخلوط کنید.

کف ظرفی رو که قراره بادمجانها رو داخل اون بزارین مقداری سس مارینارا بریزین.

بادمجانها رو از فر بیرون بیارین و بعد از سرد شدن، مقداری از مواد رو داخل اون بزارین، رول کنید و داخل ظرف قرار بدین.

تمام بادمجانها رو به همین روش رول کنید.

بعد یک پیمانه سس روی بادمجانها بریزین و 200 گرم پنیر موزارلا رو روی اونها بزارین. اگر موزارلا ندارین میتونید از پنیر پیتزا ساده هم استفاده کنید.

ظرف رو به مدت 20 دقیقه در فر بزارین.

بعد از بیرون آوردن، مقداری ریحان خرد شده روی بادمجانها بریزین و داغ داغ سرو کنید.

 

درباره article

حتما ببینید

 املت ترتیلا

املت ترتیلا یه افطاری و شام خوشمزه با طعمی متفاوت و بی نظیر

املت ترتیلا یه افطاری و شام خوشمزه هست که هم شیک و مجلسیه و هم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + 8 =