خانه / مربا، ترشی و سس / سس چاتنی هندی مناسب برای انواع کوکو، کتلت و فلافل با طعمی متفاوت

سس چاتنی هندی مناسب برای انواع کوکو، کتلت و فلافل با طعمی متفاوت

سس چاتنی (Chutney) یه سس تند هندی هست که متفاوت از همه سسهایی هست که تا به حال خوردین.

معمولا چاتنی انواع مختلفی از دستور تهیه داره که بسته به مواد اولیه موجود در اون متفاوت هست.

مثلا هم چاتنی گوجه فرنگی داریم و هم چاتنی سبزیجات و چاتنی انبه و …. که من در این مطلب سس چاتنی سبزیجات رو آموزش میدم.

مواد اولیه:

  • 100 گرم گشنیز تازه.
  • 50 گرم نعنا تازه.
  • 3 حبه سیر.
  • یک عدد گوجه.
  • 2 عدد فلفل سبز تند.
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر انبه.
  • 2 قاشق غذاخوری ماست.
  • یک قاشق آبلیمو.
  • نمک به میزان لازم.
  • 1/2 پیمانه پیاز خرد شده.
سس چاتنی
سس چاتنی

طرز تهیه سس چاتنی هندی

اول از همه گشنیز و نعنا رو خوب بشورین و اجازه بدین آبش گرفته بشه. دقت کنید که چوب نعنا اصلا داخل سبزیها نباشه که سس رو تلخ میکنه.

این سس اصالته تند هست. اما میزان تندی اون میتونه بر اساس ذائقه شما تغییر کنه. پس میتونید فلفل رو کم یا زیاد کنید.

حالا سبزیها رو به همراه سیر و پیاز خرد شده که ترجیحا قرمز باشه رو با فلفل سبز و گوجه داخل مخلوط کن بریزین.

2 تا 3 دقیقه دستگاه رو روشن بزارین تا مواد خوب با هم مخلوط و یکدست بشن.

بعد مواد رو داخل یه کاسه بریزین و پودر انبه و ماست و نمک بزنید. اگر پودر انبه ندارین حذفش کنید.

دقت کنید که پودر انبه رو نمیشه توی خونه تهیه کرد و از انبه خشک شده تهیه نمیشه. پس اگر ندارین حذفش کنید.

این سس خوشمزه رو میتونید با انواع کتلت، کوکو، سمبوسه و فلافل و … نوش جان کنید.

 

درباره article

حتما ببینید

سس تارتار

سس تارتار بینهایت خوشمزه برای انواع غذاها

سس تارتار یکی از سس های پر کاربرد و خوشمزه است که به راحتی در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + 10 =