خانه / نان و شیرینی / بستنی / طرز تهیه فالوده شیرازی با روشی ساده به همراه فیلم آموزشی

طرز تهیه فالوده شیرازی با روشی ساده به همراه فیلم آموزشی

طرز تهیه فالوده شیرازی با استفاده از نشاسته به دو دلیل کمی سخته. یکی این که رسیپی مورد اعتمادی برای درست کردنش نیست و دوم این که برای درست کردن فالوده با نشاسته باید حتما از دستگاه رشته کن استفاده کنید.

اما روشی ساده تر هست که میشه باهاش فالوده شیرازی رو درست کرد. اونم با استفاده از رشته آماده هست.

منهی باید همین اول کاری مطلبی رو در مورد این رشته ها بگم.

سعی کنید به اندازه مصرف یک وعده فالوده درست کنید. چون این رشته ها اگر بونن توی فریزر سفت و لاستیکی میشن.

اما اگر تازه مصرف بشه خوشمزست و مزه فالوده شیرازی میده.

من هر بار مقداری از رشته رو درست می کنم و تازه تازه سرو می کنم.

چقدر لذت داره خوردن فالوده تو روزهای گرم تابستون کنار اعضای خانواده.

من در آموزشهای قبلی بستنی چوبی و بستنی با پودر ژله رو آموزش دادم پس الان نوبت فالوه هست.

مواد لازم برای درست کردن فالوده شیرازی

  • شكر………1.5 ليوان
  • آب…………1ليوان
  • گلاب ……….1/4 لیوان
  • رشته نشاسته چينی (رشته آماده) ……یک بسته

 

طرز تهیه فالوده شیرازی با روش ساده

 

آب و شكر رو داخل قابلمه بریزین و کمی مخلوط کنید و روی حرارت بزارین. هدف ما این نیست که شهد درست کنیم. فقط میخوایم با حرارت دادن شکر رو کامل در آب حل کنیم. پس یکی دو جوش که بزنه کافیه.

زیر حرارت رو خاموش کنید و گلاب رو هم اضافه کنید.

حالا شربت رو که از حرارت افتاده داخل یه ظرف فلزی بریزین و بزاری به مدت ۲ ساعت داخل فریزر تا یخی بشه. بعد با قاشق یخا رو نرم کنید. مجدد ۱ ساعت در فریزر بزارین و دوباره بعد ۱ ساعت خارج کرده و یخ رو نرم کنید و دوباره داخل فریزر بزارین.

حالا نوبت درست کردن رشته های فالوده هست. حدود 100 گرم از رشته ها رو بردارین و ریز کنید. داخل یه قابلمه بریزین و مقداری آب جوش روی بریزین.

قابلمه رو روی حرارت بزارین و اجازه بدین رشته ها بین ده تا پانزده دقیقه بجوشن و کاملا نرم بشن.

نشانه نرم شدنشون هم اینه که وقتی بین دستتون فشار میدین کاملا نرم هستن و له میشن.

بعد از این مرحله نشاسته ها رو داخل سبد بریزین و آبکش کنید و روش آب سرد بریزین.

شربتی رو که یخ زده از فریزر خارج کنید. با قاشق پوره کنید و روی رشته ها بریزین.

با هم مخلوط کنید و مواد رو به مدت نیم ساعت دیگه داخل فریزر بزارین. در نهایت بیرون بیارین و با آبلیموی تازه یا شربت آلبالو و یا عرقیات و گلاب سرو کنید.

نوش جونتون

🔴 نکته: شربت یخ زده باید مثل یخ در بهشت بشه پس شکر دستور رو‌کم نکنید. در صورت کم بودن شکر شربت مثل یخ سفت میشه و پوره کردنش سخت میشه.

طرز تهیه فالوده شیرازی
طرز تهیه فالوده شیرازی

درباره article

حتما ببینید

پودینگ توت فرنگی

پودینگ توت فرنگی با پودر ژله یک دسر زیبا و شیک و مجلسی

پودینگ توت فرنگی یه دسر چشم نواز و زیبا برای پذیرایی از مهمونهاست. این پودینگ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × سه =