خانه / نان و شیرینی / (کرامبل آلبالو) با رویه دارچین و کره یک کیک بینظیر و خوشمزه

(کرامبل آلبالو) با رویه دارچین و کره یک کیک بینظیر و خوشمزه

کرامبل آلبالو یکی از کیکهای خوشمزه ای هست که میشه با آلبالو درست کرد. قبلا هم کرامبل سیب رو آموزش داده بودم. تفاوت این کرامبل با کرامبل سیب فقط در مواد رویه اون هست.

نمیدونم شما چقدر با کرامبل ها آشنایی دارین.

کیکهای کرامبلی از دسته کیک هایی روکش دار هستند. البته نه روکش با گاناش و خامه و .. بلکه روکشی از خود مواد که بعد از پخت رویه کیک رو ترد و لذیذ میکنه.

توی این آموزش کرامبل آلبالو با رویه دارچین و کره آماده میشه. رویه ای که وقتی کیک رو گاز میزنی عطر و مزش مستت میکنه.

مواد لازم برای این شیرینی متشکل از دو قسمته. یکی مواد کیک و یکی هم مواد رویه کرامبلی کیک.

کرامبل آلبالو
کرامبل آلبالو

مواد لازم

  • 115گرم آرد.
  • 75 گرم شکر.
  • تخم مرغ سه عدد.
  • کره 50 گرم.
  • بکینگ پودر 1قاشق چایخوری.
  • وانیل 1.8 قاشق چایخوری.
  • نمک 1.8 قاسق چایخوری.
  • آلبالو 1.5پیمانه.

مواد رویه

  • آرد 75 گرم
  • دارچین 1قاشق چایخوری.
  • کره خنک 40گرم.
  • شکر 35 گرم.
کیک کرامبل
کیک کرامبل

طرز تهیه کرامبل آلبالو

هسته آلبالوها رو بگیرین.
فر رو روی 180 درجه تنظیم کنید.
بکینگ پودر و نمک و آرد رو با هم مخلوط کنید.
شکر رو به همراه کره به دمای محیط رسیده با همزن برقی 3 دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه. وانیل رو اضافه کنید.
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضاف کنید و بعد از هر کدوم یک دقیقه مواد رو هم بزنید.
مخلوط آرد رو به مواد تخم مرغی اضافه و با لیسک مخلوط کنید.

حالا نوبت آماده کردن لایه کرامبلی هست.
کره خنک رو با آرد مخلوط و با نوک انگشت مخلوط کنید تا مثل خرده نان بشه.
بعد شکر و دارچین رو هم اضافه کنید.

حالا کف قالب رو کاغذ روغنی بزارین. مواد کیک رو داخلش بریزین. آلبالوهای هسته گرفته رو یا هر میوه دیگه روی مواد بریرین و کمی فشار بدین تا موقع پخت از خمیر بیرون نزنه.

الان باید رویه کرامبلی رو روی مواد بریزین. خوب همه جای مواد پخشش کنید.
قالب رو داخل فر به مدت 45 دقیقه قرار بدین.

 

درباره article

حتما ببینید

کیک یک تخم مرغی

کیک یک تخم مرغی با بافتی نرم و عالی و پف زیاد با دستور پختی ساده

کیک یک تخم مرغی . همون طور که میدونید رسیپی های بسیار زیادی برای پخت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 8 =