خانه / رژیم غذایی / رژیم گیاه خواری / املت بدون تخم مرغ یک املت خوشمزه وگان با فیلم آموزشی

املت بدون تخم مرغ یک املت خوشمزه وگان با فیلم آموزشی

املت بدون تخم مرغ یک املت خوشمزه و مغذی است که برای افرادی که وگان هستند یا ممنوعیت استفاده از تخم مرغ دارند بسیار مناسبه.

این املت خوشمزه به عنوان یک صبحانه ساده و سریع و یا به عنوان یک شام سبک تنها در 10 دقیقه پخته میشه.
اگر شما به دنبال یک دستور العمل املت هستید که سالم و بی دردسر باشه، پس باید این دستور غذایی خوشمزه را امتحان کنید!

 

املت بدون تخم مرغ عمدتا برای کسانی است که گیاهخوار هستند و یا رژیم های گیاهی را دنبال می کنند. کسانی که تخم مرغ یا غذاهای با تخم مرغ را دوست ندارند، هم می توانند این دستور غذای ساده و خوشمزه را نیز امتحان کنند.

برای پخت این املت از سبزی اسفناج استفاده شده و موقع سرو میتونید اون رو با سیب زمینی سرخ کرده و سس کچاپ سرو و میل کنید.

مواد لازم

  • یک پیمانه آرد نخود
  • 1/3 پیمانه آرد
  • یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • نوک قاشق جایخوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق چایخوری زنجبیل تازه خرد شده یا پودر زنجبیل
  • 1/2 پیمانه برگ اسفناج خرد شده
  • یک قاشق برگ نعنا خرد شده
  • دو قاشق برگ گشنیز خرد شده
  • روغن
  • آب
  • نمک و فلفل
  • فلفل سبز کمی
املت بدون تخم مرغ

طرز تهیه املت بدون تخم مرغ

 

اول از همه سبزیجات رو بشورین و آبش رو بگیرین.

اون ها رو خرد کنید و کنار بزارین.

در مورد آرد نخود هم باید بگم که این آرد با آرد نخودچی زمین تا اسمان فرق داره. آرد نخود رو از نخود خام تهیه میکنن و معمولا همه عطاری ها دارن.

معمولا از آرد نخود برای درست کردن پاکوره استفاده میشه.

اگر خواستین آرد نخود رو در منزل درست کنید پیام بدین تا راهنماییتون کنم.

آرد نخود، آرد، نمک، بکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم در کاسه ای ترکیب کنید.

 

املت بدون تخم مرغ
املت بدون تخم مرغ

کم کم آب اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکدست و روان داشته باشین.

غلظت خمیر در فیلم کاملا مشخصه.

حالا زنجبیل، برگ نعنا و گشنیز و فلفل سبز رو اضافه کنید و هم بزنید.

در نهایت هم اسفناج های خرد شده رو اضافه کنید.

یک قاشق روغن کف تابه بریزین. با برس روغن رو به همه جای تابه بمالید.

املت بدون تخم مرغ

با ملاقه مقداری از مواد رو بردارین و داخل تابه بریزین.

مواد رو همه جای تابه پخش کنید.

زمانی که زیر املت پخته شد، اون رو برگردونید و طرف دیگه رو هم بپزید.

با برس هم روی املت کمی روغن بمالید. تا به قسمت زیر آن برسد.

معمولا برای هر تابه ای که پر می کنید با حرارت کم باید 4 -5 دقیقه صبر کنید.

در نهایت این املت رو با سس گوجه یا کچاپ میل کنید.

درباره article

حتما ببینید

کنسرو لوبیا چیتی خانگی

کنسرو لوبیا چیتی خانگی

کنسرو لوبیا چیتی خانگی اصلا کار سختی نیست. همیشه فکر می کردم چطور لوبیاهایی که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 20 =