خانه / نان و شیرینی / دسر / دسر مگنولیا یک دسر بسیار خوشمزه و مجلسی با آموزش مرحله به مرحله

دسر مگنولیا یک دسر بسیار خوشمزه و مجلسی با آموزش مرحله به مرحله

دسر مگنولیا از اون دسته از دسرهایی هست که علاوه بر خوشمزه بودن، از نظر شکل و شمایل هم دلبری میکنه.

برای درست کردن این دسر هم میشه از میوه استفاده کرد و هم بدون میوه درستش کرد.

بهترین میوه هایی که برای این دسر مورد استفاده قرار میگیره، توت فرنگی، موز و کیوی هست.

اگر شما نوع بدون میوه این دسر رو خواستین، کافیه تمام مراحل رو پیش برین و فقط برای سرو از میوه استفاده نکنید.

مواد لازم برای تهیه دسر مگنولیا

  • یک بسته بیسکوییت ساده یا کاکائویی پتی بور.
  • خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری.
  • شکر 1/2 لیوان.
  • نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری.
  • آرد سفید 2 قاشق غذاخوری.
  • زرده تخم مرغ یک عدد.
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری.
  • شیر 3 لیوان.
  • میوه در صورت تمایل. (من از توت فرنگی استفاده کردم)
دسر مگنولیا
دسر مگنولیا

طرز تهیه دسر مگنولیا

اول از همه بیسکوییت ساده ای که کرم نداشته باشه رو خوب آسیاب کنید.

نشاسته ذرت و آرد رو به شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا آرد و نشاسته کاملا در شیر باز بشن.

وانیل رو هم به زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج بشه.

حالا شکر رو به شیر اضافه کنید و شیر رو درون ظرفی بریزین و روی حرارت بزارین.

کمی که شیر گر شد، تخم مرغ اضافه بشه و مرتب هم بخوره. خامه هم اضافه کنید.

اگر دمای شیر خیلی زیاد بشه، تخم مرغ میپزه. پس همین که احساس کردین شیر گرم شده تخم مرغ رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

نکته:

برای این که خامه درون شیر گرم نبره، مقداری از شیر رو به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا خامه هم دما با شیر بشه و بعد به شیر گرم اضافه کنید.

مرتب مواد رو هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه.

بعد از روی حرارت بردارین و اجازه بدین تا کمی از حرارت بیفته.

داخل لیوان یا جام و یا ظرف سرو، یه لایه بیسکوییت پودر شده بریزین.

اگر میوه دوست دارین، اون رو برش بزنید و به دیواره های ظرف تکیه بدین.

بعد مقداری دسر آماده شده رو درون ظرف بریزین و دوباره یه لایه بیسکوییت روی اون بریزین.

دقت کنید که لایه آخر باید بیسکوییت باشه.

اگر هم بیسکوییت دوست ندارین، میتونید دسر رو دو رنگ یا چند رنگ درست کنید و لایه لایه روی هم بریزین.

دوستان عزیزم از اینستاگرام سایت هم حمایت کنید.

درباره article

حتما ببینید

گلاب جامون

گلاب جامون یه شیرینی خوشمزه و بدون فر مناسب برای ماه رمضان

گلاب جامون یا گلاب جمون Gulab jamun از اون دسته از شیرینی های بدون فر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + هشت =