خانه / مربا، ترشی و سس / ترشی ذرت (بچه بلال) خوشمزه و مجلسی با روشی ساده

ترشی ذرت (بچه بلال) خوشمزه و مجلسی با روشی ساده

ترشی ذرت رو هم میشه با ذرت شیر درست کرد و هم بچه ذرت یا baby corn. من خودم همین بچه ذرت ها رو میپسندم. خیلی شیک و مجلسی هستن و برای پای غذا مناسبن.

اگر بچه ذرت در دسترس نبود میتونید از بلالهای شیر استفاده کنید که در ادامه توضیح میدم چطوری.

نکته: دوستان ذرت های شیر که نرم هستن و مزه شیرینی دارن برای خوردن و پخت و پز مناسبن. دقت کنید قبل از خرید اونها رو چک کنید. اگر سفت بودن یا شیرین نبودن مناسب نیستن. اینها فقط برای مصرف دام خوبن. که متاسفانه عده ای سودجو از سادگی مردم سوء استفاده میکنن و میفروشن.

 

مواد لازم

  • بچه بلال پوست کنده : نیم کیلو
  • فلفل سبز : 100 گرم
  • سیر : 50 گرم
  • سرکه سفید : 2 تا 3 لیوان
  • آب : 1 لیوان
  • نمک : به میزان لازم
ترشی ذرت
ترشی ذرت

طرز تهیه ترشی ذرت

زمانی که ذرت رو خریداری کردین به آرومی پوست و کاکلش رو جدا کنید.

آب و سرکه رو روی حرارت بذارید تا جوش بیاد. بعد بلال ها رو به آرومی داخلش بذارید و اجازه بدید 5 دقیقه بجوشه.

بعد از این مدت یه صافی روی یه قابلمه بزارین و بلال ها رو داخل صافی بریزین. آب و سرکه هم داخل قابلمه میریزه.

صبر کنید تا کمی از حرارت بیفته.

بلال ها رو داخل شیشه استریل بچینید و اجازه بدید مخلوط آب و سرکه خنک بشه.
بعد از اینکه آب و سرکه خنک شد ، نمک را اضافه کنید و این مخلوط را داخل شیشه بریزید.
سیر پوست کنده و فلفل های سبز شسته را در فضاهای خالی بچینید و شیشه را از آب و سرکه پر کنید و درب آنرا سفت ببندید و بعد از یک هفته میتوانید آنرا مصرف کنید.
نکات مهم:
سیر و فلفل سبز کاملا خشک باشند، اگر خیس باشند باعث کپک زدن ترشی میشن.
درب شیشه باید کاملا محکم و سفت باشد چون بلال ها اگر هوا بکشند به سرعت تغییر رنگ میدهند.
نسبت سرکه به آب ، 2 به 1 است. اگر شیشه با مخلوط آب و سرکه داخل قابلمه پر نشد میتوانید بقیه شیشه را با سرکه سفید پر کنید تا همه بلال ها کاملا در سرکه باشند.
مقدار سیر و فلفل را میتوانید تغییر دهید.

 

اگر بچه بلال در دسترس ندارین، میتونید از بلال های بزرگتر هم استفاده کنید. با همین روشی که توضیح دادم. فقط بلال ها رو حلقه حلقه برش بزنید تا کوچکتر بشه و سرکه بیشتری روش بریزین.

درباره article

حتما ببینید

سس تارتار

سس تارتار بینهایت خوشمزه برای انواع غذاها

سس تارتار یکی از سس های پر کاربرد و خوشمزه است که به راحتی در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + نه =