خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / طرز تهیه آش ماست با دستور اصلی و نکات مهم برای خوشمزه شدن

طرز تهیه آش ماست با دستور اصلی و نکات مهم برای خوشمزه شدن

طرز تهیه آش ماست رو حتما همه بلدین و میدونم که بهتر از من درست می کنید. منتهی این رسیپی بی برو برگرد آش ماست خوشمزه و جا افتاده ای بهتون میده که هیچ وقت از خوردنش سیر نمیشین و هر کس هم بخوره فکر میکنه از بهترین مغازه شهر خریداری کردین.

نکته ای که برای درست کردن آش ماست باید بگم اینه که در رسیپی اصلی از گوشت استفاده شده. من هم با گوشت توضیح میدم. منتهی اگر نخواستین از گوشت قرمز استفاده کنید میتونید سینه مرغ رو جایگین کنید.

یعنی همه مراحل رو پیش برین. ولی به جای گوشت از مرغ استفاده کنید.

اگر سبزی تازه در دسترس نداشتین میتونید از سبزی خشک هم استفاده کنید. در این صورت یک قاشق غذاخوری شوید خشک و یک قاشق مرباخوری ترخون خشک به ازای هر یک پیمانه برنج.

مواد لازم

  • یک پیمانه برنج ترجیحا نیمدانه.
  • شوید 1/2 پیمانه.
  • ترخون 1/4 پیمانه. قابل حذف شدنه.
  • گوشت 300 گرم.
  • لپه خام 1/2 پیمانه.
  • ماست یک کیلو.
  • نمک و فلفل سیاه.
  • پیاز داغ و نعنا داغ برای تزیین.
طرز تهیه آش ماست
طرز تهیه آش ماست

طرز تهیه آش ماست خوشمزه

پخت آش ماست شامل دو مرحله هست. یکی پخت مواد اولیه. دیگری ترکیب کردن مواد پخته با هم.

قبل از هر کاری باید گوشت رو بپزین. حالا چه گوشت قرمز باشه و چه سینه مرغ.

برنج رو هم باید بپزین. برنج رو که بهتره از برنج نیم دانه ایرانی استفده کنید، بشورین و به ازای هر یک پیمانه برنج خشک، دو تا سه پیمانه آب بریزین و اجازه بدین برنج کاملا بپزه و لعاب بده.

گوشت قرمز یا مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید.

لپه رو هم بپزین و کنار بزارین.

داخل قابلمه آب بزارین جوش بیاد. سبزی رو اضافه کنید و صبر کنید تا سبزی بپزه. برای این میزان مواد سی دقیقه کافیه.

حالا برنج پخته رو داخل یه کاسه بریزین. گوشت ریش ریش رو بهش اضاف کنید.

لپه رو هم به گوشت و برنج اضاف کنید.

حالا با گوشت کوب یا میکسر کمی مواد رو بکوبید. نیازی نیست کاملا له بشه. مقداری از مواد باید دندون گیر باشه.

حالا مواد کوبیده شده رو به آب و سبزی داخل قابلمه اضاف کنید.

الان دیگه موقع جا افتادن آش هست. اجازه بدین با حرارت کم 45 دقیقه مواد بپزه تا هم مزه بشن.

وسط پخت هم مدام آش رو هم بزنید تا ته نگیره.

زمانی که آش کاملا پخت و کم آب شد، نمک بریزین و زیر حرارت رو خاموش کنید.

باید صبر کنید تا آش کمی از حرارت بیفته.

ماست رو هم بزنید تا کاملا یکدست بشه. کم کم به مواد پخته شده اضافه کنید و هم بزنید.

آش ماست رو داخل ظرف سرو بریزین و روش رو با پیاز داغ، نعنا داغ و فلفل سیاه تزیین کنید.

درباره article

حتما ببینید

خورش نخود

خورش نخود با گوشت چرخی بسیار خوشمزه و سرشار از خاصیت

خورش نخود رو هم میشه با گوشت کنجه، گوشت چرخی و یا کوفته قلقلی درست …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − چهار =