خانه / نان و شیرینی / کیک شاتوت بسیار خوشمزه با دستوری ساده و امتحان شده

کیک شاتوت بسیار خوشمزه با دستوری ساده و امتحان شده

کیک شاتوت از اون کیکهای خوشمزه ای هست که وقتی فصل شاتوت میرسه باید حتما درست بشه.

منتهی چون این میوه ابدار هست، اگر از رسیپی درستی استفاده نشه حتما کیک رو خمیر میکنه.

من رسیپی بهتون میدم که امتحان شده هست و اگر مراحل رو طبق اموزش پیش برین به هیچ عنوان بافت کیکتون رو خراب نمیکنه.

لطفا نکات مهمی رو که آخر مطلب میگم رو به دقت بخونید.

مواد لازم

  • یک پیمانه ماست پرچرب.
  • 1/5 پیمانه شکر.
  • 1/3 پیمانه باترمیلک.
  • 3 عدد تخم مرغ.
  • 2 پیمانه شاتوت.
  • 2/5 پیمانه آرد.
  • 200 گرم کره یا روغن جامد.
  • یک قاشق چایخوری سرخالی جوش شیرین.
  • وانیل یک قاشق چایخوری.
  • یک قاشق چایخوری رنده پوست لیمو.
  • دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش.
کیک شاتوت
کیک شاتوت

طرز تهیه کیک شاتوت بسیار خوشمزه

اول از همه فر روی دمای 175 درجه روشن کنید.

ساقه های شاتوت رو بگیرین و اون رو خوب بشورین.

شاتوت
شاتوت

اولین نکته مهم اینه که باید شاتوت کاملا خشک باشه و هیچ آبی نداشته باشه.

شاتوت خشک شده رو داخل ظرف بریزین و 1/4 از آردی رو که داشتین بهش اضاف کنید. این طوری موقع مخلوط کردن با مواد ته ظرف نمیره و به ته کیک نفوذ نمیکنه.

حالا یه توضیح در مورد باترمیلک بدم. هر چند قبلا آموزش باترمیلک رو داشتم. اما اینجا هم میگم چطوری اون رو درست کنید.

1/3 پیمانه شیر رو با یک قاشق چایخوری سرکه سفید یا قرمز مخلوط کنید. هم بزنید و برای ده دقیقه آروم یه گوشه بزارین تا شیر دون دون بشه یا به اصطلاح ببره.

این میشه باترمیلک.

جوش شیرین رو هم به ماست اضافه کنید. هم بزنید و یه گوشه بزارین تا ماست پف کنه.

کره یا روغن جامد رو که به دمای محیط رسیده با شکر در حدود دو دقیقه با همزن بزنید.

دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ یک دقیقه مواد رو هم بزنید.

در حین اضافه کردن تخم مرغ، وانیل و رنده پوست لیمو رو هم اضافه کنید.

آب لیمو تر ش رو هم اضافه کنید.

حالا آرد و ماست رو یکی در میان به مواد تخم مرغی اضافه کنید. یه کم آرد بریزین، هم بزنید و ماست بریزین.

به همین ترتیب ادامه بدین تا مواد تموم بشه.

باترمیلک یا همون شیر بریده شده رو هم الان اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.

نکته مهم بعد اینجاست. اگر میخواین شاتوت ها به ته کیک نرن علاوه بر این که با آرد مخلوطشون کردین این کار رو هم انجام بدین.

قالبتون رو با روغن جدا کننده کیک از قالب چرب کنید. آموزشش رو داشتم. اگر ندارین با روغن جامد چرب کنید و بعد قالب رو آردپاشی کنید.

حالا مقداری از مواد رو کف قالب بریزین.

الان شاتوت ها رو با همون آردی که دارن ب مایه کیک اضاف کنید. هم بزنید و روی موادی که داخل قالب ریخیتین، بریزین.

قالب رو به مدت تقریبا یک ساعت داخل فر بزارین. بعد از 50 دقیقه با خلال چک کنید.

اینم از بافت کیک شاتوت.

 

حالا نکات مهم این دستور

  • در این رسیپی حتما از کره یا روغن جامد استفاده کنید.
  • برای کیکهایی که کره ای هستن باید از جوش شیرین استفاده کنید. پس جایگزینی نداره.
  • دلیل اضافه کردن آبلیمو اینه که بافت کیک رو سفید نگه میداره و رنگ شاتوت حسابی خودنمایی میکنه.
  • مایه کیک غلیظه و بافت کیک سنگینه به همین دلیل مدت زمان پخت بیشتری نیاز داره. اما بارها گفتم نوع فرها با هم فرق داره. پس حتما بعد از 50 دقیقه کیک رو چک کنید.
  • با این رسیپی به جای شاتوت میتونید از میوه های دیگه ای مثل هلو، زردآلو، توت فرنگی و … هم استفاده کنید.

درباره article

حتما ببینید

کیک یک تخم مرغی

کیک یک تخم مرغی با بافتی نرم و عالی و پف زیاد با دستور پختی ساده

کیک یک تخم مرغی . همون طور که میدونید رسیپی های بسیار زیادی برای پخت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + یازده =