خانه / غذای اصلی / غذای خارجی / پخت پیتزا در سولاردام با معرفی دستور پخت برای خمیر آماده و خمیر پیتزا خانگی

پخت پیتزا در سولاردام با معرفی دستور پخت برای خمیر آماده و خمیر پیتزا خانگی

پخت پیتزا در سولاردام شاید کمی سخت به نظر برسه. اما این طور نیست. اگر تازه این دستگاه رو خریداری کردین توصیه می کنم مطلبی که راجع به آموزش پخت و پز با سولاردام نوشته شده رو حتما مطالعه کنید.

اصولا پیتزا غذای خوش خوراکی هست و به نظرم برای درست کردنش نباید زیادی سخت گرفت. با هر چیزی که توی خونه دارین و حتی روی اجاق هم میتونید این غذای بینظیر رو درست کنید.

نکته مهم برای پخت پیتزا درست کردن خمیرش هست. از بین تمام خمیرهایی که تا حالا آموزش دادم خودم خمیر پیتزا بدون استراحت رو دوست دارم. خیلی سریع و ساده در عرض 10 دقیقه آماده میشه.

پس بهتره سری هم به طرز تهیه این خمیر فوری بزنید.

خوب بریم سراغ مواد لازم.

برای پخت پیتزا در درجه اول مهمه که خمیر خوب و پنیر خوب داشته باشین. دیگه مابقی مواد سلیقه ای هست.

اگر گیاهخوار هستید از سبزیجاتی مثل کدو، پیاز و …. و اگر پیتزا گوشت دوست دارین از انواع ژامبون، مرغ، گوشت چرخی  و …. استفاده کنید.

فلفل دلمه ای و قارچ هم که دیگه جزو لاینفک پیتزا هست.

پخت پیتزا در سولارادام
پخت پیتزا در سولاردام

 

پخت پیتزا در سولاردام با خمیر خانگی

اول از همه داخل ظرف مناسب که قابلیت قرار داشتن در سولاردام رو داشته باشه، کمی روغن بریزین. خمیر رو به قطر 1/5 سانت باز کنید. طرف را بر روی سه پایه فلزی کوتاه به مدت 1 الی 2 دقیقه و با قدرت 60% در ماکروفر قرار دهید تا خمیر کمی پخته بشه.

روی خمیر رو سس گوجه یا کچاپ بریزین. نه خیلی زیاد. در حدی که روی خمیر کمی پوشش داده بشه. کمی پنیر پیتزا روی خمیر بریزین.

حالا باید مواد گوشتی ریخته بشه. کالباس، سوسیس، مرغ، گوشت یا …. رو روی خمیر پیتزا بریزین.

قارچ رو روی گوشت بریزین و در نهایت فلفل دلمه ای رو. من خودم همیشه توی پیتزا از چند برش پیاز هم استفاده میکنم. عطر خوبی به پیتزا میده.

در نهایت هم روی مواد رو با پنیر پیتزا پوشش بدین.

اگر دوست دارین پیتزای خوش عطری داشته باشین در این مرحله کمی آویشن و فلفل سیاه روی مواد بپاشین.

حالا پیتزای اولیه شما آماده هست و باید دوباره در دستگاه قرار بگیره.

ظرف پیتزا رو روی سه پایه فلزی بلند به مدت 6 الی 8 دقیقه و با کلید ترکیبی گریل و مایکرو با قدرت 60% قرار بدین.

پخت پیتزا با خمیر آماده

برای پخت پیتزا در سولاردام با خمیر آماده، اول خمیر رو داخل ظرف مناسب قرار بدین . روش رو با سس کچاپ پوشش بدین. پنیر پیتزا بریزی و مواد رو طبق ترتیب بالا روی خمیر بریزین.

در آخر هم پنیر بریزین.

حالا پیتزا رو وزن کنید. بعد پخت خودکار رو از منوی سولاردام (AUTO COOK) انتخاب و بعد گزینه FRESH PIZZA بعد وزن پیتزای خود رو وارد کرده تا دستگاه زمان لازم رو پیش بینی و شروع به پخت پیتزا کنه.

حدود دو – سه دقیقه قبل از این که کار پخت به اتمام برسه دستگاه شروع به بوق زدن میکنه. این یعنی این که باید پنیر رو روی پیتزا بریزین

پس پنیر پیتزا رو روی مواد بریزین و دوباره پیتزا رو داخل دستگاه بزارین.

منبع آموزش نی نی سایت

درباره article

حتما ببینید

طرز تهیه «سوسیس خانگی » بدون نیاز به کاور سوسیس

«طرز تهیه سوسیس خانگی» خیلی آسونه. نتیجه کار هم خیلی خوشمزه و دلچسبه. طوری که …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − پانزده =