خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / حلیم بادمجان مجلسی بسیار خوشمزه و کشدار با دستور پخت راحت

حلیم بادمجان مجلسی بسیار خوشمزه و کشدار با دستور پخت راحت

حلیم بادمجان مجلسی . درست کردن حلیم بادمجان کار سختی نیست. اگر مراحل رو دقیق پیش برین از حلیم بیرونی هم بهتر میشه.

حلیم بادمجان رو هم میشه با برنج درست کرد، هم با گندم و هم حبوباتی مثل عدس و لوبیا سفید.

اون دیگه به ذائقه و سلیقه خودتون بستگی داره که کدومش رو انتخاب کنید.

اما من حلیم با برنج رو بیشتر میپسندم.

مواد لازم برای 4 نفر

  • بادمجان نیم کیلو
  • گوشت سردست سیصد گرم
  • برنج خیس شده نصف پیمانه
  • پیاز داغ، نعنا داغ، کشک به مقدار لازم
  • نمک، فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
  • گردو به میزان لازم

طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی

حتما میدونید که وقتی پای گوشت در میونه اولین قدم پخت اونه.

یک عدد پیاز رو نگینی ریز کنید. داخل قابلمه بریزین و با دو قاشق روغن تفت بدین.

دو سه دقیقه کافیه. بعد گوشت رو اضافه کنید. زردچوبه و فلفل سیاه بزنید.

هم بزنید و در قابلمه رو بزارین. زیر حرارت رو کم کنید تا گوشت و پیاز آب بندازه.

8 دقیقه با حرارت کم زمان بدین. بعد در قابلمه رو بردارین و مقداری آب جوش اضافه کنید تا روی گوشت رو بگیره.

دیگه صبر کنید تا کاملا بپزه. بعد از سرد شدن اون رو ریش ریش کنید.

در فاصله ای که گوشت میپزه، بادمجون ها رو سرخ کنید. قبلا مفصل در مورد سرخ کردن بادمجان توضیح دادم.

نصف پیمانه برنج خیس شده رو داخل قابلمه بریزین.

دو پیمانه آب بهش اضافه کند و اجازه بدین با حرارت کم کاملا بپزه و له بشه.

بادمجون سرخ شده و گوشت ریش شده رو بهش اضاف کنید.

بعد با گوشت کوب حسابی له کنید. نیم ساعت زمان بدین  (روی حرارت کم) بعد مقداری کشک اضافه کرده و مجدد بکوبین تا کشدار شود. نیم ساعت دیگه تایم پخت بدین و در نهایت آماده است.

با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک و گردو تزیین کنید.

نکته:

اگر نخواستین از برنج استفاده کنید همین میزان مواد رو با یک پیمانه سر خالی عدس درست کنید.

درباره article

حتما ببینید

خورش نخود

خورش نخود با گوشت چرخی بسیار خوشمزه و سرشار از خاصیت

خورش نخود رو هم میشه با گوشت کنجه، گوشت چرخی و یا کوفته قلقلی درست …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + شانزده =