خانه / غذای اصلی / غذای ایرانی / پاکوره ترد و خوشمزه بدون آرد نخود به همراه طرز تهیه سس پاکوره

پاکوره ترد و خوشمزه بدون آرد نخود به همراه طرز تهیه سس پاکوره

پاکوره یا پاکورا یکی از غذاهای خوشمزه جنوب کشور هست که خوردنش رو به همه توصیه می کنم.

این غذا شباهت زیادی به فلافل داره. اما به نظرم از فلافل خیلی بهتره.

اصل پاکوره با آرد نخود هست. میدونید که آرد نخود با آرد نخودچی متفاوته.

آد نخود رو از نخود خام آسیاب شده درست میکنن و معمولا عطاری ها دارن.

اما زمانی که تصمیم به درست کردن این غذا گرفتم، آرد نخود نداشتم و وقت بیرون رفتن هم نداشتم.

بنابراین از نخود چرخ شده استفاده کردم و نتیجه هم بینهایت عالی بود. در ادامه توضیح میدم چکار کنید.

در دستور اصلی از یک پیمانه آرد نخود استفاده میشه. من جایگزینش نخود خام گذاشتم.

پاکوره
پاکوره

مواد لازم

  • یک پیمانه نخود.
  • یک پیمانه آرد.
  • یک عدد پیاز متوسط.
  • یک حبه سیر.
  • یک قاشق مرباخوری خمیرمایه.
  • یک عدد تخم مرغ.
  • دو قاشق تره خرد شده.
  • یک قاشق جعفری خرد شده.
  • یک قاشق برگ سبز پیازچه خرد شده.
  • نمک، فلفل، زردچوبه.
  • بین یک تا یک و نیم پیمانه آب ولرم.

طرز تهیه پاکوره بدون آرد نخود

اول از همه از شب قبل مثل موقعی که نخود رو برای فلافل خیس می کنید، داخل آب بریزین.

چندین بار آب اون رو عوض کنید تا نفخش کاملا گرفته بشه.

بعد داخل آبکش بریزین تا آبش تخلیه بشه. با دنده ریز چرخ گوشت دوبار چرخش کنید.

پیاز رو نگینی ریز خرد کنید. سبزیها رو هم خرد کنید و کنار بزارین.

نخود چرخ شده رو داخل کاسه بریزین. یه حبه سیر رنده شده، پیاز و سبزیها رو اضافه کنید.

آرد رو هم بریزین. نمک، فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید.

تخم مرغ رو بشکنید و مواد رو خوب هم بزنید.

خمیر مایه فوری رو اضافه کنید و حالا آب ولرم بریزین.

میزان آب بستگی به نوع نخود و آرد داهر. برای من یک پیمانه کمتر آب برد.

باید به اندازه ای آب اضافه بشه که مایه سفت یا خیلی شل نباشه.

حالا یه بشقاب روی کاسه بزارین و سک ساعت استراحتش بدین. حجم مواد دو برابر میشه.

اگر بعد از استراحت دیدین مایه سفت شده، کم کم آب بریزین  تا به غلظت مناسب برسه.

داخل یه ظرف گود روغن بریزین. داغ داغ که شد، قاشق قاشق از مواد داخل روغن بریزین و سرخ کنید.

پاکوره باید در روغن شناور سرخ بشه.

طرز تهیه سس پاکوره

سس پاکوره
سس پاکوره

برای درست کردن این سس باید چند تا گوجه رو پوست بگیرین.

رنده کنید و بزارین بپزه و آبش کشیده بشه.

داخل تابه مقداری روغن بریزین. نصف یک پیاز رو نگینی خرد کنید و داخل تابه بریزین.

وقتی سبک شد، گوجه پخته رو بهش اضافه کنید. تفت بدین و یه حبه سیر رنده شده هم بهش اضافه کنید. در آخر مقداری آب بهش اضافه کنید بزارین یکی دو جوش بزنه تا به غلظت برسه.

درباره article

حتما ببینید

خورش قیمه بدون گوشت

خورش قیمه بدون گوشت بسیار خوشمزه و خوش رنگ و لعاب

خورش قیمه بدون گوشت .خیلی از پیامهایی که از طرف شما عزیزان دریافت میکنم درباره …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − 1 =